Laçiner'den Perinçek'e anlamlı mesaj
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Cumartesi, Ocak 9 2016
Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarla AKP'nin ve kendilerinin yaptıklarını açıkça itiraf eden Doğu Perinçek'e hukuksuzca gözaltına alınan ve daha sonra serbest bırakılan Prof. Dr. Sedat Laçiner mesaj gönderdi.

İşte AKP'nin Yeni Türkiyesi'nde hukukun geldiği nokta. Millet artık derdini Perinçek'e mi anlatacak?
Prof. Dr. Sedat Laçiner: "Bana gelince… Sayın Perinçek’ten rica ediyorum, aleyhimdeki komploları kuranlara, hakkımda iftira atanlara, yaftalayanlara bir zahmet telefon açsın… Bir daha içeri almasınlar… Ne zaman çağırırsa, kendisiyle uzun uzun sohbet etmeye hazırım (!)"
2015'in son günlerinde Çanakkale'deki sözde paralel yapı operasyonu kapsamında gözaltına alınan Prof. Dr. Sedat Laçiner, tam 4 gün boyunca gözaltında tutulduktan sonra serbest bırakılmıştı.
Gözaltına alınmasını bir "susturma operasyonu" olarak değerlendiren Laçiner, çıktığında içeride yaşadıklarını şu cümle ile özetlemişti: “Orada baktım ki Balyoz Planı uygulanmaya başlamış. Erdoğan ve Perinçek ittifakını resmini, gözaltındayken gördüm”
Sedat Laçiner'in bu tezi önceki gün Vatan Partisi Doğu Perinçek'in sözleri ile bir kez daha doğrulandı.
Haberdar'a röportaj veren Perinçek, emniyette ve yargıda Fethullah Gülen ve ekibinin temizlendiğini, onların yerine AKP'li ve Erdoğan'ın adamlarının gelmediğini, zaten orada Tayyip Erdoğan'ların ekibinin olmadığını, yani özetle artık yargı ve emniyette tasfiye edilenlerin yerine kendi zihniyetine yakın isimlerin görevde olduğunu söylüyor.
HSYK seçimlerini kazanan Yargıda Birlik Platformuna'da sahip çıkan Perinçek "Yargıda Birlik Platformu, yargıçların son derece güvenilir bir platformudur” diyor"
Öte yandan bir önceki seçimlerde yüzde 0,2 oy alan Vatan Partisinin genel başkanı Doğu Perinçek, yüzde 49 oy almış AKP'nin kendilerinden korktuğunu söyleyip, şu sözlerle gözdağı veriyor:
“(AK Parti) Şimdi bizden korkuyor. Üzerimize gelen onun altında kalır."
Sedat Laçiner de Perinçek'teki bu sözleri üzerinde bugün yazısında şu değerlendirmede bulunu
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Sevilay Yılman'a neler oldu? Okan Buruk'un adını verince, Galatasaray istedi TMSF işten attı!2.Murat Ongun yandaş Cem Küçük'ü ifşa etti!3.AI şavaşları: Gemini, ChatGPT’yi geçti!4.Ekol TV neden yayınlarını durdurdu!5.Şamil Tayyar'dan bomba iddia: 'Ela Rümeysa Cebeci itirafçı oldu arşivini getirecek!'
6.Barış Boyun davası: Mahkeme salonu karıştı jandarma biber gazı kullandı7.Bu fotoğraftan bir kişi daha eksildi: Gazeteci Emrullah Erdinç'e gözaltı8.Rusya askeri hedeflerinden vazgeçmeyecek ve Batı9.Amsterdam Oost Belediyesinden Birlikte Yaşama Kültürüne Güçlü Bir Katkı10.BM koruması altındaki eğitimci Güngör'ün Türkiye'ye iade tehlikesi sürüyor!

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN








