Laçiner'den Perinçek'e anlamlı mesaj

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarla AKP'nin ve kendilerinin yaptıklarını açıkça itiraf eden Doğu Perinçek'e hukuksuzca gözaltına alınan ve daha sonra serbest bırakılan Prof. Dr. Sedat Laçiner mesaj gönderdi.

Laçiner'den Perinçek'e anlamlı mesaj

İşte AKP'nin Yeni Türkiyesi'nde hukukun geldiği nokta. Millet artık derdini Perinçek'e mi anlatacak?

Prof. Dr. Sedat Laçiner: "Bana gelince… Sayın Perinçek’ten rica ediyorum, aleyhimdeki komploları kuranlara, hakkımda iftira atanlara, yaftalayanlara bir zahmet telefon açsın… Bir daha içeri almasınlar… Ne zaman çağırırsa, kendisiyle uzun uzun sohbet etmeye hazırım (!)"

2015'in son günlerinde Çanakkale'deki sözde paralel yapı operasyonu kapsamında gözaltına alınan Prof. Dr. Sedat Laçiner, tam 4 gün boyunca gözaltında tutulduktan sonra serbest bırakılmıştı.

Gözaltına alınmasını bir "susturma operasyonu" olarak değerlendiren Laçiner, çıktığında içeride yaşadıklarını şu cümle ile özetlemişti: “Orada baktım ki Balyoz Planı uygulanmaya başlamış. Erdoğan ve Perinçek ittifakını resmini, gözaltındayken gördüm”

Sedat Laçiner'in bu tezi önceki gün Vatan Partisi Doğu Perinçek'in sözleri ile bir kez daha doğrulandı.

Haberdar'a röportaj veren Perinçek, emniyette ve yargıda Fethullah Gülen ve ekibinin temizlendiğini, onların yerine AKP'li ve Erdoğan'ın adamlarının gelmediğini, zaten orada Tayyip Erdoğan'ların ekibinin olmadığını, yani özetle artık yargı ve emniyette tasfiye edilenlerin yerine kendi zihniyetine yakın isimlerin görevde olduğunu söylüyor.

HSYK seçimlerini kazanan Yargıda Birlik Platformuna'da sahip çıkan Perinçek "Yargıda Birlik Platformu, yargıçların son derece güvenilir bir platformudur” diyor"

Öte yandan bir önceki seçimlerde yüzde 0,2 oy alan Vatan Partisinin genel başkanı Doğu Perinçek, yüzde 49 oy almış AKP'nin kendilerinden korktuğunu söyleyip, şu sözlerle gözdağı veriyor:

“(AK Parti) Şimdi bizden korkuyor. Üzerimize gelen onun altında kalır."

Sedat Laçiner de Perinçek'teki bu sözleri üzerinde bugün yazısında şu değerlendirmede bulunuyor:

"Üzerimize gelen onun altında kalır” diyen Perinçek’in aldığı oy sadece yüzde 0,2. Yani halkın yüzde birlik desteğini bile alamıyor. Bu durumda % 49 oy almış AK Parti’yi nasıl tehdit edebiliyor?

Sebebi gayet açık, devletin kilit noktalarında Erdoğan’ın değil, Perinçek’in ekipleri var da ondan.

Bugün Erdoğan ve arkadaşlarının başına bir hal gelecek olsa kilit noktalarda onlara arka çıkacak hiç kimse yok!

Yani en ufak bir sallantıda film bitebilir. Bunu en iyi Perinçek biliyor. Duruma vakıf olan AK Partililer ise ‘hain ilan edilirim' korkusu ile gerçekleri dile getiremiyorlar…

Ne yazık ki AK Parti, Perinçek’e elini verdi, kolunu kaptırdı. Ne demek istediğim kısa süre içinde daha da net anlaşılacak, ama o zaman çok ama çok geç olmuş olacak…"

LAÇİNER'DEN PERİNÇEK'E MESAJ
Yani özetle yüzde 0,2 oy almasına rağmen Perinçek'in iktidarda olduğunu dile getiren Sedat Laçiner, bugünkü yazısının sonunda Perinçek'e açık bir mesaj göndermiş.

Kendisini gözaltına alanların aslında Perinçek ekibi olduğunu ima eden Sedat Laçiner de Türkiye'de hukukun geldiğini İBRETLİK noktayı gözler önüne seren şu mesajı göndermiş:

"Bana gelince… Sayın Perinçek’ten rica ediyorum, aleyhimdeki komploları kuranlara, hakkımda iftira atanlara, yaftalayanlara bir zahmet telefon açsın… Bir daha içeri almasınlar… Ne zaman çağırırsa, kendisiyle uzun uzun sohbet etmeye hazırım (!)"

Yani özetle diyor ki Sedat Laçiner "Madem emniyette, yargıda artık sen hakimsin, Gerçek iktidar sensin. Telefon açıp söyle onlara bir daha beni içeri almasınlar... Ne derdin varsa konuşmaya hazırım..."

Hani nerde hukuk?

Hani nerde yargı bağımsızlığı?

Hani nerde yargının tarafsızlığı?

Türkiye'de yargı ve emniyette en üst makam artık Perinçek mi?

Millet hakkı artık yargıda değil de Perinçek de mi arayacak?

İşte AKP'nin İleri Demokrasi getireceğiz dediği ülkemizde hukukun içler acısı hali...
<< Önceki Haber Laçiner'den Perinçek'e anlamlı mesaj Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER