Lale Kupası tenis maçları yarın başlıyor


Toplam 50 bin dolar para ödüllü Lale Kupası Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda ana tablo perdesi yarın açılıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor , Göztepe Gülbahçesi Spor Tesisi'nde düzenlenen Lale Kupası Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda ana tablo mücadelesi yarın oynanacak karşılaşmalarla start alacak.

Toplam 50 bin dolar para ödülünün dağıtılacağı zorlu organizasyonda Türkiye'yi teklerde Başak Eraydın, Pemra Özgen, Selin Övünç, İnci Öğüt ve Başak Akbaş temsil edecek.

Çiftlerde ise Pemra Özgen/Lina Gjorcheska, Başak Eraydın/Polina Monova, Başak Akbaş/Selin Övünç ve Cemre Anıl/Dilara Yurtkuran ekipleri raket sallayacak.

Ana tablonun ilk gününde Başak Eraydın, Çek rakibi Barbora Stefkova karşısına çıkarken; tecrübeli milli tenisçi Pemra Özgen ise Ukraynalı Olga Fridman ile kozlarını paylaşacak.

Türk sporcuların teklerdeki diğer eşleşmeleri ise Selin Övünç-Sofia Shapatava, İnci Öğüt-Polina Leykina ve Başak Akbaş-Cristina Dinu olarak şekillendi.

10.30'da başlayacak birinci günde 16'sı tekler, ikisi çiftler olmak üzere toplam 18 karşılaşma oynanacak. Bu yıl dördüncüsü gerçekleşen Lale Kupası'nda heyecan 16 Nisan 2016 Cumartesi günkü final maçlarıyla sona erecek.
CİHAN
<< Önceki Haber Lale Kupası tenis maçları yarın başlıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER