Lazio’ya “kale”, Trabzon’a hücum!

Lazio maçına çıkardığı defansif 11 nedeniyle eleştirilerin odağındaki isim olan Mustafa Denizli Trabzonspor maçında kadroda büyük değişikliğe gidecek.

Lazio’ya “kale”, Trabzon’a hücum!

Galatasaray’da Lazio maçına defansif bir kadroyla çıkan ve ağır eleştirilere maruz kalan Mustafa Denizli Trabzonspor maçında oyun anlayışını büyük ölçüde değiştiriyor. Umut yeniden 11’e dönecek ve Lukas Podolski ile beraber ileri uçta gol arayacak.

Kadro baştan aşağı değişiyor

Sarı-kırmızılı takım Uefa Avrupa Ligi’nde Lazio ile oynanan karşılaşmaya 8 defansif oyuncuyla çıkmıştı. Kadroda 4 stoperin olması da herkesi şaşırtmıştı. (Jason Denayer, Chedjou, Koray Günter, Hakan Balta) Denizli Lazio maçına özel olarak çıktığı 11’i Trabzonspor maçında değiştirecek.

Linnes yedek Umut 11’e dönüyor

Trabzonspor maçında kalede Muslera görev yapacak. Savunmanın sağında ise Denizli Lazio maçında gol atan Sabri Sarıoğlu’nun oynaması bekleniyor. Sabri 11’de oynarsa Linnes karşılaşmaya yedekler arasında başlayacak. Stoperde ise Chedjou-Hakan Balta ikilisi sol bekte ise Carole oynayacak.

Lukas Podolski bu kez kanatta

Orta alanda Ryan Donk ve Selçuk İnan ikilisinin yeri değişmeyecek. Mustafa Denizli, bu ikilinin hemen önünde Wesley Sneijder, sağda Lukas Podolski solda Olcan Adın ileri uçta ise Umut Bulut’a forma verecek.


Kaynak: Sporcope
<< Önceki Haber Lazio’ya “kale”, Trabzon’a hücum! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER