Liderler oylarını kullandı ve mesajlarını verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da, Başbakan Davutoğlu Konya'da, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ankara'da, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş İstanbul'da oy kullandı

Liderler oylarını kullandı ve mesajlarını verdi

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, oyunu Sultanbeyli Mevlana Ortaokulu'nda oy kullandı.
Zor ve zahmetli bir dönem geçirdiklerini belirten Demirtaş, "Bugün herkesin sandık başlarında olmasını temenni ediyorum" diye konuştu. Demirtaş ,"Sandığa ne girmişse o çıksın istiyoruz" dedi.










AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu oyunu Konya’da kullandı. 

Oy kullanacağı Konya-Meram Şükrü Doruk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne eşi Sare Davutoğlu ile birlikte gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu, okula gelişinde vatandaşlarla tokalaşarak sohbet etti. 

Daha sonra oy kullanacağı sandığın bulunduğu sınıfa gelen Başbakan, oyunu atacağı sırada yanına gelen bir çocukla kısa süre konuştu. Başbakan oyunu kullandıktan sonra sandık başından ayrıldı.





MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli oyunu kullandıktan sonra gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Bahçeli, "Seçimlerin milletimiz için de hayırlı sonuçlar vereceğine inanıyorum" dedi. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, oyunu Ankara’da kullandı. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu oy kullanacağı Ankara-Çankaya Arjantin ilkokulu’na eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte geldi. Kılıçdaroğlu okula geldiğinde halk coşkuyla karşıladı. Kılıçdaroğlu bir çocuğa gül hediye etti. Daha sonra oy kullanmak için salona giden CHP Genel başkanı ve eşi oylarını 4134 nolu sandıkta kullandı. Kemal Kılıçdaroğlu oyunu kullandıktan sonra basın açıklaması yaptı. 

Kılıçldaroğlu, eşit olmayan bir seçim süreci gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “Her şeye rağmen seçim maratonu güzeldi, halkın ilgisi güzeldi. Sandığa gidip oyunu kullanan bütün yurttaşlara içten teşekkürlerimi, şükranlarımı sunuyorum. Onlar aynı zamanda demokrasinin bekçisidirler. Hepsini yürekten kucaklıyorum.” açıklamasında bulundu. 


<< Önceki Haber Liderler oylarını kullandı ve mesajlarını verdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER