Ligde umduğunu bulamayan Trabzonspor, kupaya sarılacak


Sezonun ikinci yarısı öncesi devre arası kampını evinde sürdüren Trabzonspor, Türkiye Kupası'nda yarın sahasında PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor'u ağırlayacak.

Türkiye Kupası F Grubu'ndaki ilk maçında deplasmanda 2. Lig ekiplerinden Nazilli Belediyespor'u 2-0 yenerek Trabzonspor, ikinci maçta ise evinde ağırladığı Gaziantepspor'u 2-1'lik skorla geçmişti. 6 puanla grupta lider konumda bulunan Fırtına, üçüncü maçında ise PTT 1. Lig ekibi Adanaspor'a karşılaşacak. Trabzonspor, kupadaki üçüncü maçını da kazanarak, puanını 9'a çıkartıp, gruptan çıkma yolunda büyük avantaj elde etmeyi planlıyor.

Hazırlıklarını kendi tesislerinde gerçekleştiren Trabzonspor'da, tedavi için ülkesinde bulunan Oscar Cardozo ile kampa izinsiz olarak katılmayan Douglas Franco dışında eksik bulunmuyor. Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu'nun Paraguaylı futbolcunun yokluğunda forvette kimin forma vereceği merak ediliyor. Tecrübeli hocanın elinde bu mevki için Dame N'Doye, Deniz Yılmaz ve genç yıldız Muhammet Beşir alternatifi bulunuyor.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 20.45'ta başlayacak müsabakayı Koray Gençerler yönetecek. Trabzonspor'un maça şu 11'le çıkması bekleniyor: Onur, Cavanda, Mustafa, Aykut, Yusuf, M'bia, Aytaç, Özer, Mehmet, Erkan ve N'Doye

CİHAN
<< Önceki Haber Ligde umduğunu bulamayan Trabzonspor, kupaya sarılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER