Liglerin açılması için karar TFF'de
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Salı, Mayıs 5 2020
Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca TFF Başkanı Nihat Özdemir ile bugün yapılan toplantının ardından bir paylaşım yaptı. Koca liglerin devamının federasyonun kendi kararı olacağını iletti.
Corona virüsü pandemisi nedeniyle Süper Lig, TFF 1-2. Lig ve tüm alt liglere ara verilmesinin ardından Türkiye Futbol Federasyonu ve Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca bugün bir araya geldi. Açıklanan ‘Futbola Dönüş Öneri Protokolü’nün ardından tüm liglerde dönüş için hazırlık yapan ve tarih belirlemeye çalışan TFF’de başkan Nihat Özdemir görüşlerini almak üzere Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile toplantı yaptı.
‘FEDERASYONUN KENDİ İRADESİ’
Tüm kamuoyunun merak ettiği toplantının ardından açıklama Fahrettin Koca’dan geldi. Twitter hesabından bir paylaşım yapan Koca, ”TFF Başkanı Sn. Nihat Özdemir'le bugün bir görüşme yaptık. Liglerin devamının federasyonun kendi iradesiyle alacağı bir karar olduğunu belirttik. Salgında futbol coşkusunu erteleyen ve hayatta artık oyunun bazı kurallarının değiştiğini gören futbolseverlere sevgilerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.
TFF YÖNETİM KURULU TOPLANIYOR
Bilim Kurulu’nun da görüşünün alındığı toplantı sonrası TFF Yönetim Kurulu yarın sabah saat 10.00’da bir toplantı gerçekleştirme kararı aldı. Bu toplantının ardından TFF Başkanı Nihat Özemir’in bir açıklama yapacağı ifade edildi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Cem Küçük de battı: Ayakkabı firması ekonomik krize direnemedi2.Düşen uçak ile kule arasındaki son konuşmalar netleşti! İşte o anlar!3.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkacak mı?4.Gözaltına alınmaktan kurtulamadı: Özel laboratuvara test yaptırmıştı!5.TBB Başkanı Sağkan'dan Sadettin Saran tepkisi: 'Hukuka aykırı'
6.Kara para soruşturması saraya uzandı: Erdoğan'ın danışmanı şüpheli olarak...7.11. Yargı paketi tamam 50 Bin Mahkuma af geliyor: Siyasiler hariç8.Adli Tıp sonuçları pozitif çıkan Sadettin Saran özel bir laboratuvara test verdi!9.BİM Bank geliyor: Süreç resmen başladı10.Zelenski 20 maddelik barış planını kamuoyuna ilk kez açıkladı

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Cem Küçük de battı: Ayakkabı firması ekonomik kriz...

Düşen uçak ile kule arasındaki son konuşmalar netl...

AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkacak mı?

Gözaltına alınmaktan kurtulamadı: Özel laboratuvar...

TBB Başkanı Sağkan'dan Sadettin Saran tepkisi: 'Hu...


