Lodos İstanbul'da çok etkili
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Cumartesi, Kasım 21 2015
Paylaş
X Post
Üsküdar'da fırtına deneniyle yüksek kattlı bir inşaattan kopan kalıp parçaları seyir halindeki araçların üzerine düştü. 2 kişinin yaralandığı olay sırasında 4 otomobil de hasar gördü.

Olay saat 12.50 sıralarında Libadiye Caddesi'ndeki bir inşaatta meydana geldi. Rüzgar nedeniyle yerinden kopan beton kalıpları cadde üzerinde seyir halinde bulunan araçların üzerine düştü. Sürücülerin ölümden döndüğü kaza sırasında 2 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Kopan parçalardan kaçmaya çalışan bazı sürücüler de yol kenarlarındaki kaldırım taşlarına çarparak durabildi. Kalıp parçalarının üzerine düştüğü 2 otomobilde büyük hasar meydana geldi.
Yaralanan araç sürücüleri ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. İhbar üzerine gelen polis ekipleri Libadiye Caddesi'nin Ünalan kısmını çift taraflı olarak trafiğe kapattı. Yol, güvenlik önlemlerinin alınmasından ve düşen kalıp parçalarının kaldırılmasından sonra yeniden açıldı. Görgü tanıkları binadan sürekli parça düştüğünü, kaçarak güçlükle kurtulduklarını söyledi.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.İşte bayram havası2.Mahşerin provası: Hacca giden müslümanlar Arafat'a dua etti3.Mahşerin provası: Hacca giden müslümanlar Arafat'a dua etti4.AİHM, ABD Başkonsolosluk personeli'nin başvurusunu haklı buldu Türkiye'yi yine mahkum etti5.Ümit Nağmeleri’nden yüreklere dokunan bayram klibi
6.Bahçeli CHP'li taraflar için devrede: Özel ile telefonda görüştü7.Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğluna yönelik hamle! Adaylık ofisini kapattı 30 kişi işsiz...8.Arefe gününün fazileti9.ABD İran arasında Hürmüz Boğazı'nda yeni bir çatışma çıktı10.CHP'de butlan kıyımı! Maaş sözü verilen çalışanlar kapı önüne konuldu

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN YAĞMUR

ABDULLAH AYMAZ








