Lodos İstanbul'da çok etkili

Üsküdar'da fırtına deneniyle yüksek kattlı bir inşaattan kopan kalıp parçaları seyir halindeki araçların üzerine düştü. 2 kişinin yaralandığı olay sırasında 4 otomobil de hasar gördü.

Lodos İstanbul'da çok etkili

Olay saat 12.50 sıralarında Libadiye Caddesi'ndeki bir inşaatta meydana geldi. Rüzgar nedeniyle yerinden kopan beton kalıpları cadde üzerinde seyir halinde bulunan araçların üzerine düştü. Sürücülerin ölümden döndüğü kaza sırasında 2 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Kopan parçalardan kaçmaya çalışan bazı sürücüler de yol kenarlarındaki kaldırım taşlarına çarparak durabildi. Kalıp parçalarının üzerine düştüğü 2 otomobilde büyük hasar meydana geldi.

Yaralanan araç sürücüleri ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. İhbar üzerine gelen polis ekipleri Libadiye Caddesi'nin Ünalan kısmını çift taraflı olarak trafiğe kapattı. Yol, güvenlik önlemlerinin alınmasından ve düşen kalıp parçalarının kaldırılmasından sonra yeniden açıldı. Görgü tanıkları binadan sürekli parça düştüğünü, kaçarak güçlükle kurtulduklarını söyledi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
<< Önceki Haber Lodos İstanbul'da çok etkili Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER