Lokomotiv Moskova ve Krasnodar, grupları lider tamamladı


UEFA Avrupa Ligi grup elemelerinde mücadele eden Lokomotiv Moskova ve Krasnodar, gruplarında lider olurken, Rubin Kazan ise lige veda etti.

Beşiktaş'ın da yer aldığı H Grubu 6. maçında Lokomotiv Moskova, Skenderbeu takımına konuk oldu. Moskova temsilcisi, karşılaşmayı Dmitriy Tarasov (18. dk.), Baye Niasse (89. dk.) ve Aleksandr Samedov'un (90. dk.) attığı gollerle 3 - 0 kazandı.

12 puan toplayan Lokomotiv Moskova, H Grubu'nu lider tamamlayarak bir üst tura yükseldi. Aynı grupta yer alan ve 9 puanla üçüncü olan Beşiktaş ise Avrupa'ya veda etti.

Sporting takımı, aldığı 10 puanla ikinci sırada yoluna devam ederken, Skenderbeu ise 3 puanla son sırada kaldı.

KRASNODAR, BORUSSİA DORTMUND'U GERİDE BIRAKTI

Rusya'nın Avrupa'daki diğer temsilcisi Krasnodar ise 13 puanla Borissia Dortmund'u geride bırakarak C Grubu'nu lider tamamladı.

Son maçında Qabala deplasmanına giden Krasnodar, karşılaşmayı Rangar Sigurdsson (26. dk.), Mauricio Pereira (40. dk.) ve Wanderson'un (76. dk.) golleriyle 3 - 0 kazandı.

C Grubu'nda 10 puan alan Dortmund ikinci olurken, 7 puanla PAOK üçüncü ve 2 puanı olan Qabala ise son sırada yer aldı.

RUBİN VEDA ETTİ

Rusya Ligi'nde de işleri yolunda gitmeyen Rubin Kazan, B Grubu'nda 6 puan alarak Avrupa'ya veda etti.

Bordeaux'ya konuk olan Rubin, 2 - 2 berabere kaldı. Rubin Kazan, 31. dakikada Maksim Kanunnikov ile öne geçerken, Fransa temsilcisi 58. Gaetan Laborde ile durumu eşitledi. Dakikalar 63'ü gösterirken bu kez Bordeaux, Diego Rolan ile durumu 2 - 1 yaptı. 76. dakikada ise Vitali Ustinov'un attığı golle karşılaşma 2 - 2 sona erdi.

C Grubu'nu 10 puanla tamamlayan Liverpool birinci, 9 puanla Sion ikinci, 6 puanla Rubin üçüncü ve 4 puanla Bordeaux sonuncu oldu.

Şampiyonlar Ligi'nde Zenit, yola 'devam' derken, son sırada yer alan B Grubu'nda mücadele eden CSKA Moskova ise lige veda etti. CİHAN
<< Önceki Haber Lokomotiv Moskova ve Krasnodar, grupları lider tamamladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER