Londra'da 'kimyasal sızıntı' alarmı
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Çarşamba, Ekim 30 2019
Londra polisi, olası bir kimyasal sızıntı ihbarının ardından Westminster'daki Brompton Caddesi'ni kapadı.
İngiltere'nin başkenti Londra’da polis, Westminster'daki Brompton Caddesi'ni kimyasal sızıntı ihbarı üzerine kapadı.
Polis açıklamasında bölgenin çevresinin şeritlerle çevrildiğini, uzmanların da sızan maddenin niteliğini belirlemeye çalıştığını söyledi.
TERÖR ŞÜPHESİ YOK
Reuters’da yer alan iddiaya göre acil servisler, sızıntıdan dolayı bir kişinin hastaneye kaldırıldığını duyurdu ancak bu iddia resmi bir kaynak tarafından henüz doğrulanmadı.
Polis, olayın Harrods ve Harvey Nichols mağazalarının da dahil olduğu birçok üst düzey perakendeciye ev sahipliği yapan Londra'daki Brompton Caddesi üzerindeki ticari tesislerde gerçekleştiğini açıkladı.
Polis, olayla ilgili terör soruşturması yürütülmediğini söyledi.
Polis daha sonra barikatların kaldırıldığını, olay yerinin çevresindeki şeritlerin yerinde kaldığını ve memurların soruşturmaya devam ettiğini bildirdi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Enkaza ulaşıldı, kurtulan yok: Libya Genelkurmay Başkanı'nı taşıyan uçak Haymana civarında düştü!2.Suriye’de Hakan Fidan’a Soğuk Duş3.Ne mesaj taşıyor? Karadeniz'de Türk gemisine kamikaze dron saldırısı yapıldı!4.Amerika rüyasını bitiren karar: Trump 36 yıllık vize uygulamasını kaldırıyor5.Daltonlar çetesine bir soruşturma daha: Mahkeme salonunda jandarmaya saldırmışlardı!
6.Uyuşturucu Soruşturması: Emrullah Erdinç serbet7.Bahçeli'nin düşen uçakla ilgili şüphesi ne? 'Böyle bir dönemde düşündürücü...'8.Cem Küçük de battı: Ayakkabı firması ekonomik krize direnemedi9.Rusya cephesinden ilk açıklama: Rus İHA'larının Türkiye'de ne işi var?10.Mahkeme salonunu birbirene katmışlardı: Daltonlar'ın cezası belli oldu!

CUMA KARAMAN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER







