Lucescu'nun heykelini diktiler
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cuma, Temmuz 31 2015
Paylaş
X Post
Shakhtar Donetsk, 70. yaş gününü kutlayan Mircea Lucescu'ya unutamayacağı bir hediye verdi

Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu 70. yaş gününü kutlarken, kulüp kendisine unutamayacağı bir hediye verdi. Türkiye'de Galatasaray ve Beşiktaş'ı çalıştırdıktan sonra gittiği Ukrayna ekibinde 11 yıldır görev yapan deneyimli çalıştırıcının heykeli dikildi.

Turuncu-siyahlıların evi olan Donetsk'teki Donbass Arena'nın önüne, bir Lucescu heykeli konduruldu. Brozdan yapılan heykelin yaş günü nedeniyle yerleştirildiği, Ülkedeki karışıklıklar nedeniyle maçlarını Lviv'de oynayan Shakhtar'ın Donetsk'e dönmesinin ardından daha büyük boyutlardaki bir versiyonunun ise törenle açılacağı duyuruldu.
Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Shakhtar Donetsk'in başında UEFA Kupası'nı kazanan Lucescu, sekiz kez de ligde şampiyonluk sevinci yaşadı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.CHP'de kurultay satrancı: 'Kurultay' dedi! Tarih vermedi!2.Uyuşturucu operasyonu yapılan 7 ünlünün test sonuçları pozitif çıktı!3.'Hurdaya çıkardılar!' Ekrem İmamoğlu: “Yargıyı bindirdikleri araba...'4.CHP’nin sosyal medya hesabı el değiştirdi!5.Öcalan: “Demokrasinin kolayca inkar edildiği bir ülkede, hiçbir sorun çözülemez”
6.'İzzet Ulvi Yönter dökümü' MHP'de bir il teşkilatı daha feshedildi!7.Sadırıları ilk durduran taraf İran oldu8.MHP'de yaprak dökümü sürüyor! Konya'dan sonra Kilis il başkanlığı da feshedildi9.Nur Dede’den Geleceğe Miras: Kalbimizi ve Dilimizi İnşa Eden Masallar10.Kanserde yeni dönem başlıyor: Geliştirilen aşılar bu yaz hastalara uygulanacak

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK

ŞERİF ALİ TEKALAN
ÇOK OKUNAN HABERLER

CHP'de kurultay satrancı: 'Kurultay' dedi! Tarih v...

Uyuşturucu operasyonu yapılan 7 ünlünün test sonuç...

'Hurdaya çıkardılar!' Ekrem İmamoğlu: “Yargıyı bi...

CHP’nin sosyal medya hesabı el değiştirdi!

Öcalan: “Demokrasinin kolayca inkar edildiği bir ü...







