'Lütfen biri bizi kurtarsın artık!'

Ankara'da gerçekleşen bombalı saldırısının ardından ünlü isimlerde yaşanan acı olaya büyük tepki gösterdi.

'Lütfen biri bizi kurtarsın artık!'

Ankara'da 'Barış ve Kardeşlik' mitingi öncesi tren garı kavşağında meydana gelen patlama çok kötü bir tabloyu ortaya çıkarttı. Tüm Türkiye'yi derinden sarsan olay karşısında ünlüler de tepkilerini sosyal medya üzerinden ortaya koydu.

İşte ünlülerin Ankara'daki korkunç patlamaya ilişkin tepkileri:

Hülya Avşar :Lütfen biri bizi kurtarsın artık

Ebru Şallı: Biz nasıl bir Ülkede yasıyoruz bir dakika sonramız belli degil , sürekli ocaklar sönüyor , aileler dagılıyor, canlar yanıyor , cogalmıyoruz , ölüyoruz bitiyoruz , azalıyoruz ... Yarını olmayan günlere uyanıyoruz , gülmeye , calısmaya , nefes almaya , yasamaya hakkımız kalmamıs ülkemizde... üzgünüzzzz , ates düstügü yeri yakıyor , 30 ölü 126 yaralı sürekli sürekli bitmeyenmnn acıların icindeyiz Üzgünüm üzgünüm.

Oktay Kaynarca: Değişmez mi,başaramaz mıyız,beceremez miyiz?Bu kadar mı zor insan olmak?

Esra Erol: Ülkemde Baris'i ve huzuru hayal ediyorum sadece!!! #Ankara Güne herhangi birgün diye başlayıp acı haberi alan yüreğine ateş düşen, yaşamın en büyük acısı ölüm haberini alan, en sevdiklerinin belki evlatlarının, belki anne babasının akrabasının yada canından çok sevdiği dostunun acı haberini alan herkese sabır diliyorum! Başımız sağolsun

Ebru Cundubeyoğlu: Kara bir gün daha

Çağla Şikel: Hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyorum

Derya Baykal: Ankara'daki patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet ve yaralılara acil şifalar diliyorum..

Arzum Onan: Nasıl hain, nasıl kalleşce! Mitingin adı "Baris" be! Bildigim butun bedduaları ediyorum..

Mahsun Kırmızıgül: Yazık günah bu ülkeye, Yaşanılan bu acıları, insanlarımız hak etmiyor. Terörün her türlüsünü lanetliyorum
<< Önceki Haber 'Lütfen biri bizi kurtarsın artık!' Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER