Maceracı bu hafta Muğla'da! Sakın kaçırmayın...

Ekranların uzun soluklu gezi eğlence programı Maceracı, Anadolu’nun en güzel ezgilerini ve en keyifli sohbetlerini izleyicilerle buluşturmaya devam ediyor.

Maceracı bu hafta Muğla'da! Sakın kaçırmayın...

Farklı hikayeleri ve çeşit çeşit lezzetleri izleyenlerle buluşturan Maceracı, bu hafta Ege ve Akdeniz’in buluşma noktası Muğla’da. 

Murat Yeni’nin Muğla’daki lezzet macerası Köyceğiz’in enfes ördekleri ile başlıyor. Yörenin ustalarının elinden çıkan ekşili ördek dolması ve şahane ördek kebabının yapımın ekrana getiren Yeni, bol domates soslu Köyceğiz beytisinin özel tarifini izleyenlere paylaşıyor. 

Karabağlar Yaylası’nın kekikle beslenen oğlaklarının peşine düşen Murat Yeni, ardından soluğu Köyceğiz Gölü üzerinde çok ilginç bir teknede alıyor. Mangalı ve mutfağı ile seyyar bir lezzet durağı olan teknede portakallı, kekikli sac kavurma ve mantarlı kebap hazırlayan Yeni, muhteşem bir sofra eşliğinde Azmak Nehri’nde unutulmaz bir tura çıkıyor. 

Murat Yeni’nin eğlenceli ve keyifli sunumuyla ekrana gelen Maceracı, Muğla’dan çok özel görüntülerle 9 Haziran Salı günü saat 23.20’de Samanyolu TV’de. 

<< Önceki Haber Maceracı bu hafta Muğla'da! Sakın kaçırmayın... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER