Maceracı'nın Antep serüvenini kaçırmayın

Maceracı bu hafta bir birinden leziz yemekleri ve ilginç mekanlarıyla Antep'e konuk oluyor.

Maceracı'nın Antep serüvenini kaçırmayın

Anadolu’nun güneydoğusunda, muhteşem lezzetlerin tanığı ve daha önce görmediğiniz durakların konuğu olmaya ne dersiniz? Eğer cevabınız evet ise bu hafta Maceracı’yı sakın kaçırmayın. Çünkü Maceracı sizleri köklü tarihi ve mthiş coğrafyası ile Gaziantep’e götürüyor.

Maceracı’nın ilk durağı kebap üstatlarının yanıbaşı oluyor. Ali Nazik, Patlıcan ve Haşhaş kebaplarının tariflerine pizzanın pabucunu dama atan patlıcanlı pidenin lezzeti eşlik ediyor.

Kızılhisar mahallesine uğrayan Maceracı burada meyvenin etle buluşmasına şahit oluyor. Yenidünya kebabının ilginç tadının yanı sıra patlıcan ve sarımsak kebabı ile şenlenen sofrada Antep tatlıları da ana yemeklerden rol çalıyor.

Maceracı 300 yıllık Tütünhan’da Meşk gecesini Anteplilerle birlikte yaşıyor. Türkülerin çiğköfte lezzetine karıştığı bu özel gecede kahkaha ve neşe eksik olmuyor.

470 yıllık Bakırcılar Çarşısı’nı ziyaret eden Maceracı, geleneksel el sanatlarımızdan bakırcılığın üstatları ve çırakları ile buluşuyor. Harikulade bakır ürünlerin hikayesini onlardan dinliyor.

Siz de Murat Yeni’nin neşeli ve her daim keyifli sunumuyla bambaşka bir Gaziantep gezisine ortak olmak isterseniz bu hafta Maceracı’yı sakın kaçırmayın.

SAMANYOLUHABER.COM
<< Önceki Haber Maceracı'nın Antep serüvenini kaçırmayın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER