Maceracı'ya büyük sürpriz!

15 yıldır Anadolu’nun en güzel ezgilerini ve en keyifli sohbetlerini izleyicilerle buluşturan Maceracı, doyumsuz lezzetler keşfetmek isteyenleri ekran başına çağırıyor.

Maceracı'ya büyük sürpriz!

Farklı hikayeleri ve çeşit çeşit lezzetleri izleyenlerle buluşturan Maceracı, bu hafta İç Anadolu’nun özel lezzet duraklarından Kırıkkale’yi ekrana getiriyor.

Birbirinden farklı lezzetleri ekrana taşıyan Murat Yeni, bu hafta Kırıkkale’ye konuk oluyor. Gezisine Kırıkkaleli pasta ustalarının yanında başlayan Yeni, kendisini bekleyen bir sürpriz ile karşılaşıyor ve yapımı bir hafta süren 15 metre uzunluğundaki 1500 kişilik dev pasta görünce büyük şaşkınlık yaşıyor. Baklavasından şekerparesine 71 çeşit tatlıyı tanıtan Murat Yeni, ardından yörenin meşhur yemeklerinden Kırıkkale tavasını, saatlerce pişerek enfes bir lezzet halini alan kafes ve incik tandırın özel yapımlarını ekrana getiriyor. Açık hava mutfağında hazırlanan kale kebabı ve değişik tatlarla süslenen harika bir küp kebabının da tüm yapım aşamaları ekrana taşınıyor.

Murat Yeni’nin eğlenceli ve keyifli sunumuyla ekrana gelen Maceracı, KIRIKKALE’den çok özel görüntülerle 28 Nisan Salı günü saat 23.00’te Samanyolu TV’de.



<< Önceki Haber Maceracı'ya büyük sürpriz! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER