Mahir Polat yoğun bakımda
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazar, Mart 30 2025
Paylaş
X Post
Geçtiğimiz hafta tutuklanan ve uzun süredir ciddi sağlık sorunları yaşayan İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, rahatsızlığı nedeniyle ambulansla hastaneye sevk edildi. Hakkında önce anjiyo kararı verilen ancak sonrasında bundan vazgeçilen Polat'ın avukatı, kendisinin yoğun bakımda müşahade altında kaldığını söyledi.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik operasyonda tutuklanan İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, yaşadığı ağır sağlık sorunları Silivri Cezaevi'nden ambulans helikopterle Mehmet Akif Göğüs Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edildi. Tansiyonunun bir türlü düşürülememesi nedeniyle fenalaşan ve daha önce birçok kez kalbinden operasyon geçiren Polat için dün akşam anjiyo kararı verildi.
Gerçek Gündem'de yer alan habere göre Mahir Polat’a ilişkin son durumu Cumhuriyet’e anlatan Av. Erkan Erdem, “Hastanede ilk olarak anjiyo kararı verildi ancak eski tetkikler incelenince şimdilik bundan vazgeçildi. Bu gece kardiyoloji yoğun bakım servisinde müşahede altında kalacak” dedi.
'BU YANLIŞTAN BİR AN ÖNCE DÖNÜN'
Polat'ın sağlık sorunları konusunda yardımcı olunmadığını söyleyen Av. Erdem, "Mahir Bey'in salıverilmesi bakımından suçlamaların içeriğinden bağımsız olarak hukuki zemin en başından itibaren mevcuttu. Keşke bir hafta içinde bu iki sağlık tehlikesini hiç yaşamasaydık da bu durum en baştan görülebilseydi. Bu yanlıştan bir an önce dönülmesini bekliyoruz" diye konuştu.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.İran mach 13 hızındaki süper füzelerini kullandı2.Kara Kuvvetleri personeline nefret operasyonu: Çok sayıda gözaltı var3.İran füzeleri Netanyahu’nun ofisini hedef aldı iddiası: Yakın ekibinden bir kişi hayatını kaybetti4.Rusya: Trump politikasını sürdürürse 3. Dünya Savaşı başlayacak5.İstanbul'da dehşet: 17 yaşındaki zanlı Fatma Nur öğretmeni sınıfta katletti
6.Donald Trump’tan İran’a sert mesaj: “Büyük dalga henüz gelmedi”7.Flaş iddia: Suudi Arabistan ve Katar, ülkelerinde saldırı planlayan MOSSAD ajanları yakaladı8.Önce ellerde morluk, şimdi boyunda kızarıklık: Herkes Trump'ın bu görüntüsünü konuşuyor!9.Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve yardımcısı tutuklandı!10.Savaşın Türkiye’ye ilk yansıması: Akaryakıtta rekor artış bekleniyor

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

HARUN TOKAK
ESRA BÜYÜKCOMBAK

ŞERİF ALİ TEKALAN
ÇOK OKUNAN HABERLER

İran mach 13 hızındaki süper füzelerini kullandı

Kara Kuvvetleri personeline nefret operasyonu: Çok...

İran füzeleri Netanyahu’nun ofisini hedef aldı idd...

Rusya: Trump politikasını sürdürürse 3. Dünya Sava...

İstanbul'da dehşet: 17 yaşındaki zanlı Fatma Nur ö...







