Manavgat MYO Altın Kep Yarışması'nda altın madalya kazandı


Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu (MYO) Aşçılık Programı öğrencileri, Antalya'da yapılan Uluslararası Altın Kep Yarışması'nda birinci oldu.

Manavgat MYO'dan yarışmaya 3 ekip halinde 9 öğrenci ile katıldı. Manavgat MYO öğretim görevlileri Özcan Utar ve Hasan Fehmi Öz öncülüğünde, Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAF) ve Antalya Mutfak Şefleri Birliği Derneği ile ANFAŞ'ın işbirliğinde gerçekleştirilen '8. Uluslararası Altın Kep Yarışması', 'Üniversiteler Yarışıyor' ve 'Yılın Altın Şefi' kategorilerinde gerçekleştirildi. Yarışmaya katılan öğrenciler Manavgat'a kupa, altın ve bronz madalya kazandırdı. 'Üniversiteler Yarışıyor' kategorisinde Şah İsmail Saldıran, Mert Deryalar ve Yasin Acar birinci olarak, altın madalya ve birincilik kupası almaya hak kazandı. 'Yılın Altın Şefi' kategorisinde ise Hasan Altıntaş, Yunus Ataman ve Yıldırım Tuğrul Başarı üçüncü olarak, bronz madalya ve üçüncülük kupası almaya hak kazandı.

Akdeniz Üniversitesi Manavgat MYO Müdürü Prof. Dr. Hacer Bakır Sert, 8. Uluslararası Altın Kep Yarışması'nda derece alan öğrencileri kutlayarak başarılarının devamını diledi. Sert ayrıca öğrencilere öncülük eden, onları yetiştiren öğretim elemanları Öğr. Gör. Özcan Utar'a ve Öğr. Gör. Hasan Fehmi Öz'ün yanı sıra öğrencileri destekleyen Trendy Otelleri Kalite Koordinatörü Hamza Yalçın'a teşekkür etti. CİHAN
<< Önceki Haber Manavgat MYO Altın Kep Yarışması'nda altın madalya kazandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER