Manavgat'ta iş ve işveren buluşması 14-25 Nisan tarihlerinde yapılacak


Antalya'nın Manavgat ilçesinde Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) öncülüğünde 6 kuruluşun, turizm sezonu öncesi 11 gün sürecek olan fuarla iş ve işveren buluşması sağlanacağı belirtildi.

MATSO, Manavgat Belediyesi, Manavgat Meslek Yüksek Okulu (MYO), Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), İnsan Kaynakları Yöneticileri (İNKAY) ve Manavgat Sanayici ve İş Adamları Derneği (MASİAD) işbirliği ile işçi ve işvereni buluşturacak fuar organizasyonu, 14-25 Nisan tarihleri arası Manavgat Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek.

'Manavgat'ta İş Var' sloganıyla açılacak fuarda MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Şimşek, İŞKUR Manavgat Müdürü Yavuz Ayna, İNKAY Genel Sekreteri ve Manavgat Sorumlusu Cemile Akbulut ve MATSO 16. Meslek Komitesi Başkanı Fehmi İncidiş'in, iş ve işveren buluşmasında bilgilendirme yapacağı ifade edildi.

MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, yaptığı açıklamada, bu sene ilki gerçekleşecek olan fuarın hem işçi hem işveren için önemli olduğunu söyledi. Boztaş, fuarın sezon öncesi bölgeye büyük katkı sağlamasını beklediklerini kaydetti. İŞKUR Manavgat Müdürü Yavuz Ayna ise kendilerine sürekli istihdam fuarı konusunda talepler geldiğini aktararak, Manavgat'ta 6 kurum tarafından ortaklaşa böyle bir organizasyona imza atılacağını söyledi.

Manavgat için bunun bir başlangıç olacağını kaydeden Ayna, her yıl fuarın gelişerek büyüyeceğini söyledi. İlçelerde bu tür fuarların tertip olmadığına vurgu yapan Ayna, işçi ve işvereni bir araya getirecekleri fuarın yararlı olacağını ifade etti.

CİHAN
<< Önceki Haber Manavgat'ta iş ve işveren buluşması 14-25 Nisan tarihlerinde... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER