Manisa'da gözaltına alınan hayırsever ev hanımlarının isimleri belli oldu


Manisa Cumhuriyet Savcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında, Manisa Emniyeti Terörle Mücadele (TEM) Şubesi ekipleri tarafından sabahın erken saatlerinde evlerinde gözaltına alınan hayırsever ev hanımlarının isimleri belli oldu.

Manisa'da TEM Şubesi ekipleri, bugün yine hayırsever bayanlara yönelik baskın yaptı. Sabahın erken saatlerinde belirlenen adreslere eş zamanlı olarak giden TEM polisleri, hayırsever ev hanımı M.P., M.Ç., B.A. ve G.D.'yi evlerinde gözaltına aldı. Gözaltına alınan 4 hayırsever ev hanımı, Manisa Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadeleri alınmak üzere Manisa Emniyet Müdürlüğü Ek Hizmet Binası'nda bulunan TEM Şubesi'ne getirildi. Hayırsever ev hanımları M.P., M.Ç., B.A. ve G.D.'nin TEM'de ifade alma işlemleri sürüyor.

Başbakan eski Yardımcısı Bülent Arınç'ın önceki gün yaptığı açıklamanın hemen ertesi günü Manisa'daki operasyonları bir yenisi daha eklenmiş, dün yapılan aynı operasyon kapsamında 3 kişi gözaltına alınmıştı. Bunlardan 2'si savcılık tarafından serbest bırakılmış, 1'i ise tutuklanarak cezaevine konmuştu. İlde, 10 Kasım 2015 tarihinden itibaren gerçekleştirilen operasyonlarda çok sayıda kişi gözaltına alınmış, aralarında hayırsever işadamı, esnaf, doktor, mühendis, banka görevlileri, müteahhit ve öğretmenlerin de bulunduğu 32 kişi tutuklanarak cezaevine konulmuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Manisa'da gözaltına alınan hayırsever ev hanımlarının... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER