Manisa'daki terör operasyonu: 10 kişi sağlık kontrolünden geçirildi


Manisa'da PKK/KCK terör örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan ve aralarında Manisa HDP il eş başkanlarının da olduğu 10 kişi sağlık kontrolünden geçirildi.

Manisa'da, 'PKK/KCK terör örgütü propagandası yapmak, suç ve suçluyu övmek, 2911 Sayılı Kanunu'na muhalefet' suçlarına karıştıkları tespit edilen, aralarında HDP Manisa il başkanları Hatice A. ve Sait T.'nin de bulunduğu toplam 10 kişi, dün sabahın erken saatlerinde Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü polisleri tarafından eş zamanlı yapılan operasyonda gözaltına alınmıştı.

Operasyon kapsamında Manisa HDP il binası ile Şehzadeler ve Yunusemre ilçe binalarında arama yapılmış, aramalarda bölücü başına ait posterler, örgütü simgeleyen bez parçaları ve çok sayıda örgütsel doküman ele geçirilmişti. Gözaltına alındıktan sonra TEM'e götürülen Manisa HDP il eş başkanları Hatice A. ve Sait T., K.T., Y.D., A.Y., M.Ş.B., M.M.B., A,Ç., A.B. ve M.A. Manisa Devlet Hastanesi'ne getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. Şahıslar daha sonra ifade alma işlemlerine devam edilmek üzere tekrar TEM'e götürüldü. CİHAN
<< Önceki Haber Manisa'daki terör operasyonu: 10 kişi sağlık kontrolünden... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER