Manisa'da sabah yine deprem: Büyüklüğü 4.8
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazartesi, Şubat 24 2020
Paylaş
X Post
Manisa'nın Akhisar ilçesinde sabah 05.43'te 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Manisa'nın Akhisar ilçesinde 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 05.43'te merkez üssü Akhisar olan 4.8 büyüklüğünde deprem kaydedildi.
Deprem, 7 kilometre derinlikte gerçekleşti.
Valilikten açıklama
Manisa Valiliği tarafından depreme ilişkin yapılan yazılı açıklamada, "An itibarıyla depremden kaynaklanan herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerine yer verildi.
Akhisar ilçesinde 22 Ocak'ta 5,4 büyüklüğünde deprem meydana gelmiş, 4 kişi hafif şekilde yaralanmıştı.
Bölgede 22 Ocak'tan bu yana en büyüğü 4,8 olan çok sayıda deprem meydana gelmiş, Akhisar, Kırkağaç, Saruhanlı ve Soma ilçelerinde toplam 305 ağır hasarlı, 802 az hasarlı yapı-konut tespit edilmişti.
Depremden zarar gören vatandaşların barınma ve korunmasını sağlamak için ihtiyaç duyulan 29 mahallede Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı İl Müdürlüğü tarafından 518 çadır ve 30 konteyner kurulmuştu.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.CHP Genel Başkanı Özgür Özel, KHK’lıları dinledi2.Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler'in tutukluğuna devam dendi!3.OPEC'te neler oluyor? BAE ayrılacağını duyurdu4.Maden işçilerinin direnerek haklarını aldıkları firmaya soğuk duş! Bir daha ruhsat yok!5.Özgür Özel seçimler için en geç ekim 2027'yi işaret etti!
6.Sahte “Signal Destek” tuzağı ile hesaplar nasıl ele geçiriliyor?7.HDP'li Hatimoğulları'ndan AKP'ye süreç tepkisi: Aksak, ürkek ve oyalayıcı...8.İsrail'in Gazze'de korkunç uygulaması: Su ve gıda erişimi silah olarak kullanılıyor!9.Aile Bakanlığı sosyal düzenleme için gün verdi!10.Yunanistan’da silahlı saldırı: Sosyal güvenlik ofisi ve adliye hedef alındı, çok sayıda yaralı

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

CUMA KARAMAN

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, KHK’lıları dinledi

Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler'in tutukl...

OPEC'te neler oluyor? BAE ayrılacağını duyurdu

Maden işçilerinin direnerek haklarını aldıkları fi...

Özgür Özel seçimler için en geç ekim 2027'yi işar...


