Manisalı Ümran Ercan: Kelepçeler onların altın belgeleri

Manisalı Ümran Ercan: Kelepçeler onların altın belgeleri

Manisa'nın 'Ümran Teyze'si olarak bilenen Ümran Ercan, 'makul şüphe' iddiasıyla göz altına 27 kişi arasında yer alan iki bayana kelepçe takılmasını değerlendirdi. Ercan, "Bugün takılan kelepçeler onların altın belgeleri." dedi.

Kelepçelenerek gözaltına alınan bayanlara üzüldüğünü dile getiren Ümran Ercan, "Biz bu kadar vakur, bu kadar sakin, bu olayların Allah'tan geldiğine iman etmiş bir nesiliz. Bizim Üstadımız ne der? 'Hükümetsiz vatansa, en kötü hükümet bile vatansızlıktan iyidir' der. Biz bununla amel etmiş bir nesiliz. Başımızdakiler bir yanlışlık yapabilir, yanlış hareketler yapabilir ve biz vatandaş olarak da onları ikaz etmekle mükellefiz. Yoksa vatandaşlığımızın ne hükmü kalır." diye konuştu.

Ercan, gözaltına alınan bayanlarla ilgili değerlendirmesine şöyle devam etti: "Parmakla gösterilecek nadide güllerimiz bizim onlar. Zaten ahir zamanda kulların sevdiğini Allah sevmezmiş. Kulların sevmediğini Allah severmiş. Demek onlar Allah'ın sevgili kulları ki bugün takılan kelepçeler onların altın belgeleri. Yarın mahşerde inşallah o kelepçeyi takanlar ile elbette karşılaşacak. Elbette bunların hesabı bugün dünyada sorulmasa da mahşerde sorulacak. Biz hesap sorucu değiliz. Biz ne avukatız, ne hakimiz, ne savcıyız. Biz hesap sormayız, biz sokaklara dökülmeyiz. Biz kan akıtmayız, biz kan akıttırmayız. Biz top, tüfek kullanmayız. Bunlar ayan beyan meydanda. O kızların durumu da belli, onları tanıyanlar da belli. O aileler de Manisa'da belli. Onlara ne kadar çamur atarlarsa atsınlar asla yapışmaz. Asla onlar kirlenemez. Onların alınlarından öpüyorum. Mahşerde boynuzsuz keçinin, boynuzlu keçiden hesap sorduğu gün gelecek. Cenab-ı Allah, 'Kara gecede, kara taşın üzerinde gezen kara böceğin niyetini bilirim' diyor." CİHAN
<< Önceki Haber Manisalı Ümran Ercan: Kelepçeler onların altın belgeleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER