MARBLE İzmir, otelcileri mutlu etti


Dünyanın dört bir yanından bin 700'ü aşkın katılımcıyla 23-26 Mart 2016 tarihleri arasında Fuar İzmir'de düzenlenen Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı-MARBLE İzmir turizmciyi memnun etti. Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İşler, son derece başarılı geçen fuarın sezon öncesi kendilerini umutlandırdığını kaydetti.

Mehmet İşler, konuyla ilgili yaptığı açıklamada söz konusu fuarın bu yıl 22. kez kapılarını açtığını belirterek, "MARBLE Fuarı'na yüksek katılım, İzmir'in ne kadar güvenli bir kent olduğunu bir kez daha göstermiştir. Fuara hem Türkiye'nin hem de dünyanın dört bir yanından hiç tereddüt etmeden gelen katılımcı ve ziyaretçiler büyük sıkıntılar yaşayan sektörümüze de tam anlamıyla can suyu oldu. Sektöre moral veren bu fuara ev sahipliği yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne, başarıyla düzenleyen İZFAŞ yöneticilerine, çalışanlarına teşekkür ediyoruz." dedi.

İzmir'in fuarlar ve kongreler şehri olmasını arzu ettiklerini aktaran İşler, ayırca şunları dile getirdi:

"Fuar kentin dinamiklerinin yanı sıra sektörümüzün dinamiklerini de harekete geçirdi. Hepimize umut verdi. Sadece konaklama değil, yiyecek-içecek, eğlence, ulaştırma sektörü de bu hareketlilikten pay alabildi. Dileğimiz Kültürpark'ta da bir an önce kongre merkezinin yapılması. Gelen konukların şehir yaşamını görmeleri, şehrin içine karışmaları için bu çok önemli bir atılım olacaktır."
CİHAN
<< Önceki Haber MARBLE İzmir, otelcileri mutlu etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER