Mardin'de kanlı gece: 5 ölü

Mardin'in 3 ilçesinde dün gece düzenlenen silahlı saldrılarda 5 kişi hayatını kaybetti.

Mardin'de kanlı gece: 5 ölü

Mardin'in Kızıltepe İlçesi'nde 55 yaşındaki Musa Sarıdağ, evinin önünde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti.

Kızıltepe İlçesi'nin Koçhisar Mahallesi'ndeki Kosar Caddesi üzerinde oturan Musa Sarıdağ, dün gece evinde bulunduğu sırada kimliği belirlenemeyen iki kişi tarafından kapısı çalındı. Kapıyı açan Musa Sarıdağ'ı görüşmek için dışarı çağıran 2 kişi, bir süre sonra tabancalarını çıkardı. Kurşun yağmuruna tutulan Sarıdağ kanlar içinde yerde kalırken, saldırganlar kaçtı. Ağır yaralanan Sarıdağ, ambulansla Diyarbakır'a sevk edilirken yolda yaşamını yitirdi. Musa Sarıdağ'ın cenazesi bugün Kızıltepe İlçesi'ne bağlı Akdoğan Köyü'nde gözyaşlarıyla toprağa verilirken, saldırganların yakalanması için başlatılan soruşturma devam ediyor.

BAŞKA SALDIRIDA AĞIR YARALANAN GENÇ DE HASTANEDE ÖLDÜ

Mardin'in Kızıltepe İlçesi'nde dün akşam meydana gelen başka bir silahlı saldırı olayında ağır yaralanan 21 yaşındaki Yusuf Dağ, kaldırıldığı hastanede, bu sabaha karşı hayatını kaybetti.

Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi nüfusuna kayıtlı Yusuf Dağ'ın, Cumhuriyet Mahallesi'nde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından 6 kurşunla vurularak ağır yaralandığı, ihbar üzerine olay yerine gelen ambulansla Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı, ancak sabaha karşı hayatını kaybettiği bildirildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. 
<< Önceki Haber Mardin'de kanlı gece: 5 ölü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER