Masa tenisinin şampiyonu Burç Vural Lisesi

Masa tenisinin şampiyonu Burç Vural Lisesi

Adana'da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Masa Tenisi Adana İl Şampiyonası'nda Burç Vural Anadolu-Fen Liseleri birinci oldu.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Masa Tenisi Adana İl Şampiyonluğu müsabakalarına 37 okul katıldı. Oldukça heyecanlı geçen müsabakalarda Özel Burç Vural Anadolu-Fen Liseleri tüm rakiplerini 3-0 mağlup ederek 'erkekler' kategorisinde Adana birincisi oldu. Burçlu öğrenciler ödüllerini Adana Gençlik Hizmetleri Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel'in elinden alırken, büyük sevinç yaşadı.

Bu başarıyla Adana'yı grup maçlarında temsil etme hakkı kazanan Burç Vural Anadolu-Fen Liseleri öğrencileri okullarına şampiyonluk kupası ile döndükleri için çok mutlu olduklarını söyledi. Aynı başarıyı Adana'yı temsil edecekleri grup maçlarında da göstermek istediklerini ifade eden Burçlu öğrenciler, "Okulumuzda almış olduğumuz eğitimin ve öğretmenlerimizin desteğini boşa çıkarmayacağız. Grup maçlarında hem okumuzu hem de Adana'yı en iyi şekilde temsil ederek şehrimize grup şampiyonluğu kupasını getirmek istiyoruz." dedi.

Özel Burç Vural Anadolu-Fen Liseleri Beden Eğitimi Öğretmeni Erhan Gürgiç, okullarına Adana Şampiyonluğu kupasını kazandıran öğrencilerini tebrik ederek, şu anki hedeflerinin grup maçlarından şampiyonluk kupası ile Adana'ya dönmek olduğunu vurguladı. Grup maçlarından sonra Türkiye Şampiyonası'na yükselmek istediklerini belirten Erhan Gürgiç, "Önümüzde ilk olarak grup maçları var. Grup maçlarından sonra Adana'yı Türkiye Şampiyonası'nda en iyi şekilde temsil etmek, Türkiye Şampiyonu olmak istiyoruz." diye konuştu.

AKÇA: BU YIL ÇOK BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ

Burç Vural Anadolu-Fen Liseleri Müdürü Abdullah Akça ise öğrencilerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Okul olarak bilgi ve proje yarışmalarının yanı sıra spor müsabakalarında da önemli başarılar kazandıkları için çok mutlu olduklarını söyleyen Akça, şunları kaydetti: "Öğrencilerimizi sadece okul dersleri ile eğitmiyor, aynı zamanda onları spor yapmaya teşvik ederek sağlıklı nesiller yetiştirmeye amaçlıyoruz. Bu sırada spor yapma yeteneği bulunan öğrencilerimizi kabiliyetlerine göre ilgili spor branşlarına yönlendirerek kendilerini geliştirmelerini sağlıyoruz. Sonrasında ise başarılar zincirleme olarak birbirini takip ediyor. Ben bu yıl masa tenisi turnuvalarında öğrencilerimizin çok büyük başarılara imza atacağına inanıyorum. Bu nedenle öncelikli olarak kendilerinden grup şampiyonluğu kupasını bekliyorum." CİHAN
<< Önceki Haber Masa tenisinin şampiyonu Burç Vural Lisesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER