Media Markt'tan İzmir'e 4'üncü mağaza


Perakende grubu Media Markt, İzmir'deki 4'üncü mağazasını Point Bornova AVM'de hizmete açtı. Kurum, mağazasında ziyaretçilerine 50 bine varan ürün çeşidini düşük fiyatlarla satın alma imkanı tanıyor. Yeni konsept mağazasında beyaz eşyadan cep telefonuna, televizyondan küçük ev aletleri ve tabletlere kadar binlerce ürün açılışa özel kampanyalı fiyatlarla sunuyor.

İzmir Bornova'daki mağazasının açılışına ilişkin konuşan Media Markt Türkiye CEO'su Yenal Gökyıldırım, "Perakende, yapısı gereği her zaman değişikliklere hazırdır. Kendi doğamızda yer alan dinamizmi perakendenin değişen dünyasına çok kolay adapte edebiliyoruz. Bu doğrultuda hayata geçirdiğimiz küçük metrekareli mağazalarımıza bir yenisini daha eklemekten dolayı çok mutluyuz. İzmirliler teknoloji alışverişini çok seviyor ve yenilikleri yakından takip ediyor. Media Markt olarak tüketicilerimizi dinledik ve onların yakınına geldik. Bundan böyle İzmirli teknoloji severler, Media Markt'ın 50 bine varan ürün çeşitliliği arasından seçtikleri ürünlere düşük fiyat ve üstün kaliteli servisimizle sahip olabilmenin keyfini sürecekler." dedi.

Toplam 21 profesyonel satış danışmanının görev aldığı mağazada, açılışa özel teklifler de dikkat çekti. Açılışta iPhone6 2 bin 699 TL yerine 2 bin 199 TL'den, LG Full HD Smart Led TV 1,999 TL yerine 1,499 TL'den, Intel Core i3 işlemci Dell dizüstü bilgisayar 1,599 TL yerine 1,099 TL'den, Canon fotoğraf makinesi ise 1,499 TL yerine 1,249 TL'den alıcısını buldu. Tüm bu fırsatlara özel anlaşmalı bankadan yüzde 0 faizli 12 ay vadeli kredi imkanı da tüketicileri bekliyor.
CİHAN
<< Önceki Haber Media Markt'tan İzmir'e 4'üncü mağaza Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER