Akit öyle bir hata yaptı ki...

Hükümet güdümünde yayın yapan ve provokatif haberleriyle dikkati çeken Akit Gazetesi bugün çok ilginç bir habere imza attı

Akit öyle bir hata yaptı ki...

Nur cemaati içinde Hükümeti destekleyen ağabeylerin yerel seçimler öncesi -hizmet hareketi aleyhine demeçler verdirilerek- yandaş basında oldukça geniş yer bulmaları sağlanırken bu süreçte başta risale basımının devlet tekeline geçmesi olmak üzere Nur camiası adına üzücü gelişmeler yaşandı.

Bugünse yandaş basının nefret söylemlerinin baş aktörü Akit gazetesi, Nur cemaatinin ağabeylerinden Mehmet Fırıncı ile bir röportaj yaparak hem bir radyonun satışıyla ilgili görüşlerini, hem de Fırıncı'nın hizmet hareketi karşıtı sözlerini sayfalarına taşıdı.

Ancak büyük bir hatayla...

Ağabeyin görüşlerini sadece hizmet hareketi karşıtlığı için sayfalarına taşıdığı anlaşılan gazete Mehmet Fırıncı'yı, Üstad hazretlerinin talebesi, Erzurum'da yaşayan Mehmet Kırkıncı Hocaefendi ile karıştırdı. 

Röportajın 'sadece başlık atmak amaçlı olduğu', amiyane tabirle çalakalem hazırladığı görünen gazete, görüşlerini aldığı kişiyle ilgili en temel hak olan ismi bile doğru yazamadı. 

Mehmet Fırıncı ile yaptığı röportajı, baştan sona Mehmet Kırkıncı ağabeyle yapılmış gibi veren gazete komik duruma düştü. İnternet sitesinde haberi düzelten gazetenin hatası, basılı halinde net görünüyor. 


KİŞİYE DEĞİL, DEMEÇLERİN İŞLERİNE NE KADAR YARADIĞINA ODAKLANIRLAR

Bize de muhataplarını siyasi çıkarlarına alet eden, demeç aldığı kişinin kim olduğundan ziyade 'işine ne kadar yaradığına' odaklanan havuz medyası konusunda bazı cemaatleri uyarmak düşüyor.

TEKRARI OLMAMASI ADINA BİLGİLENDİRME FOTOĞRAFI





SAMANYOLUHABER.COM
<< Önceki Haber Akit öyle bir hata yaptı ki... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER