Ferdi Tayfur siroz hastalığına mı yakalandı?

Ferdi Tayfur siroz hastalığı iddilarına ne dedi? İşin aslı bakın neymiş!

Ferdi Tayfur siroz hastalığına mı yakalandı?

"Hem dolandırdılar hem siroz yaptılar"

16 villa ve 6 villa arazisini kaptırdığı için siroz olduğu iddialarını yalanlayan Tayfur, "Beni dolandırıp hasta yaptılar. Adalet o çeteyi çökertecek" dedi.
facebook twitter google + digg e-posta yazdır

Arabesk müziğin usta isimlerinden Ferdi Tayfur'un bir dolandırıcıya Yalova'nın Esenköy beldesinde 16 villa ve 6 villa arazisi kaptırdığı için siroz olduğu iddiası gündeme geldi. Hayranlarından ve yakınlarından gelen çok sayıda mesaj üzerine sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan Tayfur, şunları söyledi:
"Siroz değilim. Sağlığım, Allahıma şükür çok çok iyi. Tüm hayranlarıma ve akrabalarıma sevgilerimle duyururum. Meselenin aslı şudur; geçen yıl Alman Hastanesi'nde şeker hastalığıyla ilgili bir haberle gittim ve muayene oldum. Fakat yapılacak operasyon tehlikeli olduğundan ameliyattan vazgeçmiştim.Çünkü ben obez değilim, öyle bir ameliyatı yaptırmama gerek yoktu. Bu durumu, bu satış işinde bana aracı olan emlakçı Mustafa Tezgel'e o hastanede hemşire olarak çalışan kızı abartarak anlatmış olacak ki, o da bana yaptığı yanlışı kapatmak için bunu haber yaptırmış."
 
HEM DOLANDIRDILAR HEM DE HASTA YAPTILAR
Emlakçı Mustafa Tezgel'in aracılığıyla kendisini hastane sahibi olarak tanıtan bir şahsa 701 bin 500 TL senet karşılığında villa ve arazileri satan ancak karşılığını alamayınca dava açan Tayfur, "Beni hem dolandırdılar, hem de üstüne hasta yaptılar ama unuttukları bir şey var o da adalet bağlı bulundukları çeteyi er geç çökertecektir. Bütün bu yaşadıklarım şöhretin bir bedeli olsa gerek. Herkes çıkıp bir şey konuşuyor. Bana bir şey soran yok" diye konuştu.
<< Önceki Haber Ferdi Tayfur siroz hastalığına mı yakalandı? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER