Gelen mesaj Atalay Demirci'yi gülme krizine soktu

Samanyolu Haber Televizyonu'nda yayınlanan Güncel Durum'un bugünkü konuğu, esprileriyle herkesi gülmekten kırıp geçiren, Komedyen Atalay Demirci'ydi.

Gelen mesaj Atalay Demirci'yi gülme krizine soktu

Canlı yayında hem Sunucu Asım Yıldırım'ın hem de sosyal medyadan gelen soruları cevaplayan Demirci, yaşantısına ilişkin de özel açıklamalar da bulundu.

Kendisine en çok yöneltilen sorulardan olan yetiştirme yurdunda büyümesiyle ilgili 'Sokakta herhangi bir insanı çevirdiğiniz zaman herkesin hazin bir hikayesi vardır. Yetiştirme yurdundaki hayatımın bana kattığı çok şey var. Orada analitik düşünmeyi kazandım ki bu çok önemlidir.' Şeklinde konuştu.

Cem Yılmaz'la kıyaslanmasının kendisini sıkmadığını, ancak her komedyenin ayrı hikayelerinin olduğunu ve bunlardan ayrı ayrı keyif alınması gerektiğini belirten Demirci, belaltı espri yapmadan güldürebilmesiyle ilgili 'Bu benim tercihim. Benim fıtratım bu şekilde' dedi.

Demirci esprilerinin kaynağıyla ilgili 'Tek bir kaynaktan olması mümkün değil. Allah'ın bir lütfu. Allah böyle bir yetenek vermiş. Mizah zekanın zekatıdır ben aslında vergi iadesi yapıyorum' Diye konuştu.

Atalay Demirci'yle ilgili herkesin merak ettiği iki konu daha var. Birisi neden twitter'da tek bir kişiyi, Pedagog Adem Güneş'i takip ediyor, ikincisi de esprilerinde de sürekli bahsettiği Ercan kim ve Ercan'ı Türkiye'yle tanıştıracak mı? Demirci bu sorulara da samimi şekilde cevap veriyor.

Seyircilerini gülme krizine sokan Demirci, bu kez kendisi, canlı yayında gelen bir mesajla kahkahayı patlatıyor. Katıldığı yarışma programında yaptığı çarşaf esprisine karşın, seyirciden öyle bir mesaj geliyor ki, Demirci gülmekten kendisini alamıyor.


<< Önceki Haber Gelen mesaj Atalay Demirci'yi gülme krizine soktu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER