Havuz medyası iyice karıştı o da veda etti

Hükümete yakınlığı ile bilinen Star ve Akşam gazetelerinde yaşanan yayın yönetmenleri ayrılığı sonrası bir veda haberi de Star yazarı Elif Çakır'dan geldi.Çakır, kendisinin de işine son verildiğini ancak üslubun bu olmaması gerektiğini belirten tweetler attı. Çakır, görevden alınan gazeteciler için de 'abim' dedi.

Havuz medyası iyice karıştı o da veda etti

Star yazarı Elif Çakır, 'havuz medyası' olarak adlandırılan gazetelerdeki görevden almalara ilişkin 'Ortalık utanması olmayan sahte kahraman doluymuş da haberimiz yokmuş' dedi
 
Cumhurbaşkanı  Erdoğan'a yakın işadamlarından olan ve Parti İçi Demokrasi Hakemi olarak AKP yönetimine giren Ethem Sancak'ın sahibi olduğu Star Medya Grubu'nda Star Medya Grubu'nun başkanı Mustafa Karaalioğlu, Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Ziya Cömert ve Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ocaktan'ın görevlerine son verildi. 

Yapılan bu operasyona tepki gösteren Star gazetesi yazarı Elif Çakır,Twitter üzerinden paylaştığı mesajda “Mustafa abilere yapılanlar hepimize yapılmıstır.. Ortalık utanması olmayan sahte kahraman doluymuş da haberimiz yokmuş! Haya ediyorum, Mustafa abilere yapılanlar hepimize yapılmıştır.Güven duygumuz zedelendi. Vicdanımız yaralandı! Ben bu yaşananları kaldıramıyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut ile birlikte sosyal medyada kumpas kurduğu iddiasıyla Star’dan kovulan Cemil Ertem’in attığı “pazartesiyi bekleyin” tweetine de göndermeden bulunan Çakır, “Ahlaksızca atılan "pazartesiyi bekleyin" tweetinden sonra bu Mustafa abilere yapılan nasıl yorumlanır?” ifadesini kullandı.







<< Önceki Haber Havuz medyası iyice karıştı o da veda etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER