Havuzun Star'ının bu gafı bazılarını kızdırabilir

Hükümetin el koymak istediği Bank Asya’ya verilen desteğe tahammül edemeyen sahibi belirsiz Star Gazetesi, internet sitesinden yaptığı haberle okuyanlarını yine güldürdü. Söz konusu haberde; verilen numaradaki gerçek ilanın, bir dönem ses kayıtlarına yansıyan Urla villalarına komşu olan bir villaya ait olduğu ortaya çıktı.

Havuzun Star'ının bu gafı bazılarını kızdırabilir

Sahibinin kim olduğu belli olmayan havuz medyasının Star'ı son dönemde yaptığı gazetecilikten uzak mesnetsiz haberlerle kendine güldürmeye devam ediyor. Havuzun Star'ı bu kez  Bank Asya'ya verilen desteğe tahammül edememiş olacak ki güya Hizmet Hareketi'yle alay eden sözde bir haber yayınladı.

Star gazetesi internet sitesinde, Fethullah Gülen Hocaefendi’nin Pensilvanya’da kirasını ödeyerek ikamet ettiği vakıf binası fotoğrafının üzerinde Photoshop ile oynayarak yalan ve alaycı bir habere imza attı.

Güya, Hizmet Hareketi’ni alaya alan haberde Fethullah Gülen Hocaefendi’nin ikamet ettiği vakıf binasınınsatılık’ olduğu ile ilgili bir haber yayınladı.Star, bir internet sitesinde yayınlandığını iddia ettiği bir satış ilanının başlığında ‘parası banka ...’ diyerek alaycı ifadeler kullandı.

Ancak haberdeki ilan numarası ile Sahibinden.com üzerinde arama yapılınca karşınıza Urla’daki bir villanın satış ilanı çıkıyor.

Bilindiği gibi kamuoyunu sıkça meşgul eden ve en son yeni bilirkişinin atandığı villalar, birinci derece SİT alanına inşa edilmiş ve Youtube’da yayınlanan ses kaydıyla gündeme gelmişti.  


<< Önceki Haber Havuzun Star'ının bu gafı bazılarını kızdırabilir Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER