Küçük gelin Zehra, diziden ayrıldı mı?

Küçük Gelin’de merak edilen soru yanıt buldu...

Küçük gelin Zehra, diziden ayrıldı mı?

Küçük Gelin dizisinin başkarakteri Zehra’nın öldüğü ile ilgili haberlerin perde arkası ortaya çıktı. 

Samanyolu TV’nin ilgiyle izlenen dizisi Küçük Gelin’in Pazar akşamı yayınlanan bölümünde Zehra’nın doğum yapmasının ardından ölmesi izleyicileri şok etmişti. Başkarakter Zehra’nın dizide gerçekten ölüp ölmediği sorusunun yanıtı ortaya çıkmaya başladı. 

Dizide Küçük Gelin’in başrol oyuncusu Zehra’nın öldüğünü yansıtmak için senaryo gereği doktor Zeynep, doğum yaptıktan sonra ameliyata alınan Zehra’nın öldüğü haberini verir. Bu gelişme üzerine dizide Zehra’nın gerçekten öldüğü zannedilir ancak gerçek daha sonra ortaya çıkar. Senaryo gereği doktor Zeynep, Zehra’yı konaktakilerden kurtarmak için böyle bir plan yapmak zorunda kalır. Bu şekilde konaktakilerin Zehra’nın peşinden gitmelerini engellemek isteyen Zeynep, dikkatleri dağıtarak Zehra ile annesi Melek’in kaçabilmesini sağlamaya çalışır. 

Dizide yaşanan bu gelişme başrol oyuncusu Zehra’nın öldüğü ve diziden ayrıldığı yönünde haberlerin çıkmasına neden olurken konu ile ilgili dizi ekibinden bir açıklama geldi. Olayın tamamen senaryo gereği olmasına rağmen Çağla Şimşek’in diziden ayrıldığı şeklinde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi. 

Çağla Şimşek’ten Açıklama 

Büyük merak konusu haline konu ile ilgili Çağla Şimşek de sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Şimşek “Son bölümden sonra telefonum susmadı. Sayfamdan, Facebook'tan mesaj yağmuruna tutuldum... Herkes öldüğümü zannediyor, benim için ağlayıp gözyaşı dökenlerden özür diliyorum. Canlarım benim bu bir sahne, sahnenin de hakkını verebildiysem ne mutlu bana...” şeklinde açıklama yaparak olayın bir sahneden ibaret olduğunu dile getirdi. 

Zehra Küçük Anne Oldu 

Dizinin son bölümünde doğum yapan ve küçük anne olan Zehra, 1 Mart Pazar akşamı ekrana gelecek yeni bölümde sürpriz bir şekilde ortaya çıkacak. Merakla beklenen yeni bölümde artık bir anne olan Zehra’yı yeni maceralar beklerken izleyenleri şok edecek bir diğer sürpriz de Azad karakterinin aldığı nişan kararı olur. 

Küçük Gelin’in heyecanla beklenen yeni bölümü, 1 Mart Pazar günü saat 20.50’de Samanyolu TV’de. 

<< Önceki Haber Küçük gelin Zehra, diziden ayrıldı mı? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER