Samanyolu TV'den çifte birincilik

Samanyolu Televizyonu Cumartesi gününü iki birincilikle zirvede kapattı. Sungurlar yine zirveyi kimselere bırakmadı...

Samanyolu TV'den çifte birincilik

Samanyolu TV Prime Time'da en çok izlenen kanal olurken, Cumartesi günlerinin en çok izlenen dizisi Sungurlar günü zirvede kapattı. Dizi ilk yüz program arasında 1. yapım oldu.

Yapımcısı medyaya darbe operasyonunda gözaltına alınıp daha sonra serbest bırakılan Sungurlar dizisi, reytinglerini arttırmaya ve zirvenin değişmezi olmaya devam ediyor. Muhteşem bir bölümle dün akşam ekrana gelen dizi, iddialı birçok yapımı geride bırakarak reyting mücadelesinde birinciliğe yerleşti. Son günlerde dizi ekiplerine yapılan müdahalelere ve gözaltına alınmalara tepki gösteren Sungular. son yayınlanan bölümü demokrasi ve özgülüğe ithaf etmişti. İzleyicilerin sahip çıktığı ve büyük ilgi gösterdiği dizi 7.03’lük izlenme oranı ve 16.52’lik izlenme payı ile günün en çok izlenen yapımı oldu.

Dizinin dikkat çeken Cumartesi günkü bölümünde, Suriye’deki örgüt tarafından yakılarak öldürülmeye çalışılan Sungurlar’ı uzun bir süredir ekipten uzak kalan Kordon Celil kurtarır. Kurnaz bir oyunla hapishaneden çıkan bir terör kılığına giren Celil, arkadaşlarının yakılmasını son anda önler. Şiddetli bir çatışmaya giren Sungurlar, örgüte büyük bir darbe indirir. Ancak intikam planlarını devreye koyan Suriye örgütü, Türkiye’de bombalı eylemler yapmak için harekete geçer.

Ekran başındakilerin her hafta soluk soluğa izlediği Sungurlar, büyük sürprizlerle dolu yeni bölümüyle her Cumartesi saat 20.30’da Samanyolu TV’de. 

<< Önceki Haber Samanyolu TV'den çifte birincilik Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER