Samanyolu'nun iddialı dizisi bugün başlıyor

Samanyolu TV’nin yeni yapımı Sungurlar, bugün izleyicisiyle buluşuyor...

Sungurlar dizisi 1. bölüm fragmanı

Yeni sezonun büyük merakla beklenen dizisi SUNGURLAR, bugün izleyicisiyle buluşuyor. Özel çekim tekniklerinin ve görsel efektlerin ağırlıkta olduğu dizi aksiyon sahneleriyle de çok konuşulacak.

Samanyolu TV’nin büyük merakla beklenen dizisi Sungurlar, bugün büyük buluşmaya hazırlanıyor. Ortadoğu’da yaşanan kavgayı ve Türkiye’yi sinsice bölmeyi amaçlayan terör örgütlerine karşı yapılan zorlu mücadeleyi ekrana taşıyan Sungurlar, yeni sezonun en iddialı yapımları arasında gösteriliyor.

Dizinin bu akşam yayınlanacak ilk bölümünde;

Sungurlar komutanı Serdar Yüzbaşı, Suriye’de bir grup örgüt tarafından hapishanede işkence altında tutulur ve vahşice infaz edilmek istenir. Örgüt liderlerinden biri Serdar Komutan’a ölmeden önce Türkiye’nin başına gelecek kıyamet senaryosunun görüntülerini izletir. Bir anlamda Türkiye’nin ve Ortadoğu’nun yeni haritası olarak hazırlanan senaryoyu gören Serdar Komutan dehşete düşer. İnfaz edilmek üzere olan Serdar Komutan’ın bu planı durdurmak için bulunduğu cehennemden kurtulması gerekir. Ancak Şahin, Doktor, Aslı ve Naza’nın öldürüldüğü haberini alan Serdar adeta yıkılır. Bu sırada etrafta patlamalar duyulurken aniden ortaya çıkan bir tim, yaşanacak büyük çatışmaların ilk kıvılcımı olur.

İlk bölümüyle ekrana gelecek olan Sungurlar, aksiyon dolu sahneleri ve dikkat çeken konusuyla bu akşam saat 20.30’da Samanyolu TV’de başlıyor.







Kaynak:İyiseyirler.tv

<< Önceki Haber Samanyolu'nun iddialı dizisi bugün başlıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER