Sinemaseverlerden Birleşen Gönüller'e büyük ilgi

24 Ekim Cuma günü vizyona giren 'Birleşen Gönüller', beyaz perdede gösterime girdiği 1 hafta sonunda büyük bir ilgi görerek 455.835 izleyiciye ulaştı.

Sinemaseverlerden Birleşen Gönüller'e büyük ilgi

24 Ekim Cuma günü vizyona giren 'Birleşen Gönüller', beyaz perdede gösterime girdiği 1 hafta sonunda  büyük bir ilgi görerek 455.835 izleyiciye ulaştı. 

24 Ekim'de vizyona giren 'Birleşen Gönüller' filmi, yurdun dört bir tarafında sinemaseverlerle buluştu. Özellikle akşam seanslarının kapalı gişe oynadığı film, çok büyük ilgi gördü ve beyaz perdede gösterime girdiği günden itibaren 455.835 izleyiciye ulaştı.  

Başrollerini Hande Soral ve Serkan Şenalp'in paylaştığı dev yapım, sevgi tohumları ekmek için Orta Asya'ya giden eğitim gönüllüsü bir öğretmenin fedakarlık hikayesiyle başlayor. 1940'lı yıllar ile 1990'lı yıllar arasında gidip gelen iç içe geçmiş hikayeleriyle seyirciyi ilk karesinden jeneriklere kadar koltuğa bağlıyor.
 
Yönetmenliğini Hasan Kıraç'ın yaptığı filmin savaş sahneleri pek çok Hollwood filminin çekildiği Bulgaristan'daki Nuboya stüdyolarında çekildi. Kostüm tasarımları ve film için inşaa edilen film setleri seyirciyi hikayelerin geçtikleri dönemlere alıp götürüyor.

10 milyon lira'nın üzerinde bir bütçeye sahip olan film; gerek görsel efektleri, gerek ise film tekniğiyle, son dönem Türk Sineması içinde önemli bir yapıt.
<< Önceki Haber Sinemaseverlerden Birleşen Gönüller'e büyük ilgi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER