Sözcü bu kez çok fena yakalandı!

Sözcü Gazetesi, CHP'li Arguvan Belediyesi'nin Arguvan'daki bir parktaki yaklaşık 60 ağacın kesmesi ile ilgili haberi okuyucuya sunarken büyük bir yanlışa imza attı.

Sözcü bu kez çok fena yakalandı!

Taksim Gezi Parkı olaylarını yanlı bir şekilde yayınlayan Sözcü Gazetesi fena çuvalladı. Sözcü Gazetesi, mesele ağaç katliamı olunca CHP'li Arguvan Belediyesi'ni, AK Partili Belediye olarak okuyucularına duyurdu. Gazete haberi 'Yine ağaç katliamı, yine AKP'li belediye' başlığıyla okuyucularına servis etti.

Günlerdir yanlı haberlerle tepki toplayan Sözcü Gazetesi, Anadolu Ajansı'nın Malatya Temsilciliği'nin servis ettiği Arguvan ilçesinin merkezinde yer alan Hurşit Parkı'ndaki yaklaşık 60 adet ağacın kesilmesi haberini çarpıttı. Cihan Haber Ajansı'nın da, "CHP'li belediye iş yeri için ağaçları kesti" başlığıyla geçtiği haber Sözcü Gazetesi'nde yayınlanınca çok farklı bir hal almış oldu.


İşte Sözcü Gazetesi'nin 23 Haziran 2013 tarihli sayısının 16. sayfasında 'Yine ağaç katliamı, Yine AKP'li belediye' başlığıyla yayınladığı haber:


<< Önceki Haber Sözcü bu kez çok fena yakalandı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER