TRT Sanatçısı bıçaklanarak öldürüldü

TRT Sanatçısı Hatice Kaçmaz, 15 yerinden bıçaklanarak öldürüldü.

TRT Sanatçısı bıçaklanarak öldürüldü

TRT Sanatçısı Hatice Kaçmaz, evlilik teklifini reddettiği Orhan M. tarafından 15 yerinden bıçaklanarak öldürüldü.

Olay, Yenimahalle İlçesi Serhat Mahallesi’nde bulunan İbrahim Karakoç Parkı’nda 13 Eylül’de meydana geldi. İddiaya göre, eşini trafik kazasında kaybeden ve üç buçuk yaşında bir de kızı olan TRT Sanatçısı Hatice Kaçmaz’a (33), aynı mahallede oturan Orhan Munis evlilik teklifinde bulundu. Orhan Munis, akrabası olan iki kadını, Hatice Kaçmaz’ın evine göndererek istedi. Kaçmaz, hem Orhan Munis’in teklifine hem de evine gelen kadın akrabalarına olumsuz cevap vererek, evlenmek istemediğini iletti. 

Bunu gururuna yediremeyen Orhan Munis, mahalledeki markette alışveriş yapan Hatice Kaçmaz’ı takibe aldı. Munis, marketten çıkan Kaçmaz’ı kaçırmak istedi. Ancak Kaçmaz bağırarak karşı koydu. Munis, Kaçmaz’ın ağzını kapatıp yerde sürükleyerek İbrahim Karakoç Parkı’ndaki oturakların dibinde götürdü. Burada üzerinde taşıdığı bıçağı çıkaran Munis, Kaçmaz’ı 15 yerinden bıçakladı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Olaydan sonra Orhan Munis kaçarken, kanlar içindeki Kaçmaz ise vatandaşların ihbarı üzerine gelen 112 Acil Servis ile hastaneye kaldırıldı. Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’nde kaldırılan Kaçmaz, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis olaydan sonra geniş çaplı soruşturma başlattı. Güvenlik kamera görüntüleri ve görgü tanıkların ifadesi doğrultusunda kimliğini belirlediği Munis’i gözaltına aldı. Munis emniyetteki ifadesinde, “Evlilik teklifinde bulundum reddetti. O gün teklifimi tekrarlamak istedim. Bana bağırıp hakaret etmeye başladı. Kendimi kaybettim” dediği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye çıkarılan Munis tutuklandı. Munis’in daha önce de öz kardeşini ve babasını bıçakladığı, bu nedenle cezaevinde yattığı da belirtildi.

ALBÜM ÇIKARACAKTI

Hürriyet'de yer alan habere göre, TRT ses sanatçısı olan Hatice Kaçmaz’ın birçok etkinlikte konserler verdiği de öğrenildi. Kaçmaz’ın albüm çıkarmak içinde çalışmalar yürüttüğü, destek bulması durumunda bu yıl albüm çıkaracağı da kaydedildi.
<< Önceki Haber TRT Sanatçısı bıçaklanarak öldürüldü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER