'Üçü Bir Arada'nın 9. baskısı çıktı

"Üçü Bir Arada"nın 9.baskısı Hayat Yayınlarından çıktı.

'Üçü Bir Arada'nın 9. baskısı çıktı

"Üçü bir arada"nın 9.baskıHayat Yayınlarından çıktı. 

Üniversitelerin iletişim Fakültesi ve meslek yüksek okullarında reklamcılık okuyan öğrencilere Mehmet Özkundakcı tarafından yazılan ve birçok üniversitede kaynak eser olan "üçü bir arada" kitabın 9.baskısı çıktı. 

Şu ana kadar 40 bin basılan eser;Reklamcılığa Giriş, Medya Planlama ve Kreatif Düşünce isimli üç bölümden oluşuyor. 
Teori ile uygulamayı birleştirmeyi hedefleyen,öğrencilerin öğrenmesini hızlandıran ve piyasalarla uyum sürecini sağlayan kitabı kitapçılarda ve kitap satışı yapan internet sitelerinden ulaşabilirsiniz.

Kitabın 9.baskısı üzerine görüşlerini açıklayan yazar Mehmet Özkundakcı "Son gelişmeleri ve güncellemeleri yaptığımız kitapta her yıl bir baskı yapıyoruz ve bu baskı adeti 8000. Uzun yıllar devam ettirmek için çaba harcadığımız projede bana yardımlarından ötürü çalışma arkadaşlarıma ve aileme çok teşekkür ediyorum" dedi.

Birçok büyük şirkete ve ünlü reklamcılara hizmet veren Mehmet Özkundakcı hali hazırda İstanbul Küçükyalı’da oturuyor,Fatih üniversitesinde derse giriyor.Işık Medya Pazarlama ve Işık İletişim’de idarecilik görevini yerine getiren Özkundakcı evli ve iki çocuk babasıdır.






<< Önceki Haber 'Üçü Bir Arada'nın 9. baskısı çıktı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER