Meğer o mektup çöpe atılmamış: Trump’ın “aptal olma” dediği mektubu ABD’ye götürecek

ABD Başkanı Donald Trump’ın, AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a gönderdiği hakaret ve tehdit içeren 9 Ekim tarihli mektubu sosyal medyaya sızdırılmıştı. 17 Ekim’de gündeme gelen içeriğinde Erdoğan’a “aptal olma” uyarısının yer aldığı mektup hakkında Cumhurbaşkanlığı makamından mektubun çöpe atıldığı ifade edilmişti.

SHABER3.COM

TRT’de canlı yayına katılan Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) lideri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendi bürokratlarını yalanlayarak mektubu 13 Kasım’da yapacağı ABD gezisinde yanında götüreceğini söyledi.  
ABD Başkanı Donald Trump’ın Suriye'nin kuzeydoğusuna yönelik askeri harekât öncesi kendisine gönderdiği “aptal olma” içerikli mektubun hatırlatılması üzerine Erdoğan, “Trump benimle olan münasebetinde samimi. Bugüne dek dürüst davrandı. Tabi anlaşamadığımız noktalar var. Kendi kapak yazısıyla o teröristin mektubunu bana göndermesi. Telefon görüşmesinde de bunu ona yakıştıramadığımız söyleyip kınadım. 13’ünde de o mektubu yanımda götüreceğim.” şeklinde değerlendirdi.
<< Önceki Haber Meğer o mektup çöpe atılmamış: Trump’ın “aptal... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER