Mehmet Özdilek yeniden Gençlerbirliği'nde


Gençlerbirliği'nde Stuart Bakter'den boşalan teknik direktörlük görevine bir dönem yine takımın başında yer alan Mehmet Özdilek getirildi.

İlhan Cavcav Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde genç teknik adam bir yıllık mukaveleye imza attı. İmza törenine yönetim kurulu üyeleri Mehmet Niyazi Akdaş, Arif Ölmez, Ali Rıza Koç ve Mehmet Özdilek katıldı.

İmza töreni öncesi kısa bir açıklama yapan yönetici Mehmet Niyazi Akdaş, Mehmet Özdilek'in bir buçuk yıl önce tatile çıktığını ve tatilinin bittiğini vurgulayarak, "Hocamızla tekrar anlaştık. Bu günden itibaren teknik direktörümüzdür. Hem kendisine hem kulübümüze hayırlı olsun." dedi.

Teknik direktör Mehmet Özdilek ise tekrardan Gençlerbirliği'nde olmaktan mutluluk ve heyecan duyduğunu dile getirerek, "Daha önceki dönemde çok sağlıklı bir 7 ay geçirmiştik. Amacım Gençlerbirliği'ne gelmemde Türk futbol tarihindeki köklü bir kulüp olması ve kulüp yönetiminin bakış açısı önemli bir etken oldu. Hep birlikte Gençlerbirliği'ni hedeflere ve yukarılara taşıyacağız. Sadece benim istememle olmaz. Medyaya önemli bir iş düşüyor. İletişimimiz çok iyi bir şekilde devam edecektir. Geçmişi irdelemeyi sevmem önemli olan bugün ve gelecektir. Ümit ederim ki bıraktığımız noktadan daha ileriye takımı taşımak için emin adımlarla ilerleriz." şeklinde konuştu.

Türkiye'de mukavelelerin önemi olmadığını ve hedeflerin skor anlamında yeşil sahada desteklenmesi gerektiğine vurgu yapan genç teknik adam şunları söyledi:

"Mukaveleyi isterseniz bir yıllık, isterseniz 3 yıllık isterseniz 5 yıllık yapın. Türkiye'nin gerçeği bu. Arzu ettiğiniz hedeflere varabilmek için yeşil sahada bunu desteklemeniz lazım. Skor anlamında. Türkiye'nin gerçeği bu. Bundan önceki dönemlerde de 3 aylığına gidiyorsunuz 3-5 yıl kalıyorsunuz. 3 yıllığına gidiyorsunuz işler istediğiniz gibi gitmiyor daha farklı kısa süreler oluyor. Onun için önemli olan başarıya aç bir gruba geldiğime inanıyorum. Başarılı olduktan sonra gerisi önemli değil."

Yapılan konuşmaların ardından Mehmet Özdilek kendisini Gençlerbirliği'ne bağlayan bir yıllık mukaveleye imza attı.
CİHAN
<< Önceki Haber Mehmet Özdilek yeniden Gençlerbirliği'nde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER