Mektup krizi büyüdü, o isim istifa etti
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Cuma, Mart 20 2020
Koronavirüs salgınına rağmen futbol müsabakalarını ertelememek için direnen Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'i eleştiren bir mektup kaleme alan TFF yönetim kurulu üyesi Erdal Bahçıvan bugün istifa etti.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir ve federasyonu hedef alan bir mektup yazan TFF Başkan Vekili Erdal Bahçıvan, federasyondaki görevinden istifa ettiğini açıkladı.
Erdal Bahçıvan şahsi Twitter hesabında istifasını şu sözlerle açıkladı: "Liglerin ertelenmesi konusunda hafta başında ileri sürdüğüm görüş sebebiyle TFF Yönetim Kurulu Üyeliği görevimden 19.03.2020 tarihi itibarıyla istifa etmiş bulunuyorum. Futbol camiamıza başarılar diliyorum."
Süt ve süt ürünleri sektöründe faaliyet gösteren Bahçıvan Gıda'nın sahibi olan Bahçıvan halihazırda İstanbul Sanayi Odası (İSO) yönetim kurulu başkanlığı görevini ifa ediyor.
BAHÇIVAN'IN MEKTUBUNDA NE YAZIYORDU?
TFF Başkanı Vekili Erdal Bahçıvan, TFF Başkanı Nihat Özdemir’e yazdığı mektupta, erteleme kararının alınmamasını anlamakta zorlandığını söylerken, ağır vicdani sıkıntılar yaşamaktan endişe duyduğunu belirtmişti.

İşte Bahçıvan’ın yazdığı mektup;
"Değerli Yönetim Kurulu Üyeleri,
Öncelikle bu hassas günlerde hepinizin sağlıklı olmasını umuyorum. İnsanlık tarihinin herhalde en ağır ve bedeli en yüksek salgın dehşetlerinden birinin hep birlikte içinden geçiyoruz.
Bütün dünyayı ağır bir travmaya sokan bu süreç maalesef ülkemizi de her geçen gün derinden etkiliyor.
Hemen herkesin mutabık olduğu bir tek nokta var ‘Kendimizi ve sorumlu olduğumuz kitleyi azami gayretle korumak.’ Her türlü sosyal aktivitenin, seyahatlerin, insani b
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Milletvekili Lütfü Türkkan skandalı açıkladı!2.Kıyamet için gemi inşa ettiren sahte peygambere büyük öfke: Gemiyi ateşe verdiler3.En zenginler listesindeki Ali Sabancı'dan şaşırtan çıkış: 'Geçinemiyorum'4.AKP'li Şamil Tayyar, partisinin 'ekran' krizini anlattı: 'Artık yüzde 50+1'in kolay alınamayacağı ortaya çıktı'5.ABD donanmasını alarma geçiren olay: Yaptırımları delen gemi Türk menşeli çıktı
6.İddia: ‘Erdoğan’dan vekillere ekran izni'7.İstanbul Barosu Başkanı: Cezaevlerinde sadece anneler değil, çocukları da cezalandırılıyor8.'Dış kuvvet' ve 'temas' ayrıntısı...9.Yandaş Selvi düşen Libya uçağı için sabotaj iddiasını gündeme getirdi10.Gazze'de ağır kış: Yakıt bitti hastanelerin servisleri kapanıyor!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







