Melek İpek'i engelleyen kim çıktı?

Melek İpek'in 40 yıllık evinde Kayyım rezaleti yaşandı. Yaşanan sürtüşme sırasında Melek İpek'e gelen bir darbe sonucu İpek düşme tehlikesi yaşadı. Güvenlik Şirketi ise..

Melek İpek'i engelleyen kim çıktı?

Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek'in annesi Melek İpek, tedavi gördüğü hastaneden İstanbul Bebek'teki evine döndüğünde kayyım tarafından atanan güvenlik şirketinin engeliyle karşılaştı. İpek'in avukatları ile güvenlik arasında yaşanan sürtüşme sırasında Melek İpek'e gelen bir darbe sonucu İpek düşme tehlikesi yaşadı. Kapıya dikilen Binsat Güvenlik'in sahibi Arafat Bingöl, içeriye kimseyi almamaları konusunda talimat aldıklarını söyledi. Melek İpek'in ‘Siz kimsiniz?' sorusuna cevap veremeyen Bingöl, daha sonra gelen bir telefon üzerine sadece Melek İpek'in içeriye girebileceğini söyledi. Kayyım Hasan Ölçer'in evine izinsiz girerek yatak odasına kadar arama yapmasına ve yaşanan duruma tepki gösteren İpek, “Türkiye yargı yönünden ayağa kalkmalı. Bizim gibi bir aileye yapılıyorsa dünyanın her yerinde yapılır. Bitsin artık bu. Kim bu benimle uğraşan? Bunların cevabını arıyorum. Önce Allah'a sonra yargıya güveniyorum. Biz devlete de seçilmiş hükümetine de saygılıyız. Düne kadar hepsi benim kardeşimdi. Bu nasıl bir şey?” dedi. İpek eve girmesine rağmen yardımcısı ve avukatları dışarıda kaldı.

Koza İpek Holding'in avukatları da güvenlik şirketi elemanına aracını çekmesini söylemesine rağmen, şahıs aracı kaldırmadı. Binsat Güvenlik Şirketi'nin Koza İpek Holding'e Kayyım atanmasının ardından evin güvenliğini aldığı ve AK Parti Genel Merkezi başta olmak üzere partiye yakın birçok yerin güvenlik işlerini yaptığı öğrenildi.

Melek İpek'in evinin önünde yaşanan o görüntüler:


Melek İpek isyan etti Samanyolu Haber

Bina kapısının üzerine örtülmesinin ardından parmaklıklar arasından basın mensuplarına açıklama yapan Melek İpek, gelen şahısların kendisine kimlik dahi gösteremediğini söyledi. Güvenlik şirketinin böyle bir şey yapamayacağını söyleyen İpek, “Bu insanlarla hesaplaşacağım. Benim otelime girdiler kasalarımı kırdılar. Artık dünya ayağa kalkmalı. Türkiye 3 tane adamın esiri mi? Bizim düşmanımız yok. Birilerine gözdağı için aile olarak bizi seçtiler.” dedi.
<< Önceki Haber Melek İpek'i engelleyen kim çıktı? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER