Melek İpek'e kayyım zulmü

Koza Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek'in annesi Melek İpek, bu defa da Ankara İncek'teki evine alınmadı.

Melek İpek'e kayyım zulmü

Savcılığın sözlü olarak 'evine girebilir' sözüne rağmen İpek, güvenlikçiler tarafından kendi evine sokulmadı. Melek İpek ve beraberindeki yakınları evlerine alınmadığı gibi bir de üstüne ite kaka dışarı çıkarıldılar...

İŞTE O ANLAR:





Edinilen bilgiye göre bugün Ankara Cumhuriyet Savcılığı'na başvuran Melek İpek, İncek'teki evinde bulunan güvenlikçiler tarafından kendi evine alınmamasının gerekçesini sordu. Savcılık tarafından Melek İpek'in eve girmesinde bir sakınca olmadığı ifade edildi. Bu kararı yazılı olarak almak isteyen Melek İpek'e buna gerek olmadığı, evine istediği zaman girebileceği söylendi.

Savcılıktan çıkan Melek İpek, yardımcıları ile birlikte evin bahçesine girdiği sırada Koza Holding'e kayyım tarafından atanan güvenlikçiler tarafından yine engellendi. Evin bahçesinden içeriye giren İpek ve yardımcıları, güvenlikçiler tarafından zorla dışarı çıkartıldı. Evin diğer çalışanlarının da tepki göstermesine rağmen güvenlikçiler İpek'i zorla dışarı çıkardı. Bunun gerekçesi güvenlik görevlileri buranın özel mülkiyet olduğunu iddia etti. Tartışma üzerine olay yerine polis çağrıldı.

Melek İpek, “Polisler resmi olarak diyecekler ki 'bu eve girilmeyecek' denecek, çıkacağız, ama benim evime girmem yasaklanamaz.” dedi. Güvenlik görevlileri, orada bulunan kişileri çıkartarak kapıyı kapattı. Polis geldikten sonra ise Melek İpek'in yanında bulunan yardımcıları, güvenlik görevlilerinin şikayeti üzerine ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. 

CİHAN
<< Önceki Haber Melek İpek'e kayyım zulmü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER