Böylesi ne görüldü ne duyuldu!

Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek'in annesi Melek İpek'in İstanbul'daki evinin önünde güvenlik ablukası devam ediyor. Kayyımların getirttiği güvenlikçiler, İpek'i ziyarete gelen Nazlı Ilıcak'ı hakaretler ederek engelledi.

Böylesi ne görüldü ne duyuldu!

Melek İpek'in İstanbul'daki evi, kayyım heyetinin görevlendirdiği güvenlikçiler tarafından abluka altına alındı. Kapıya kimseyi yaklaştırmayan güvenlikçiler, bu sabah İpek ailesini ziyarete gelen Nazlı Ilıcak'ı engelledi. 

Ilıcak kendisini engelleyen güvenlikçilere tepki gösterdi. Güvenlikçilerin kiralık olduğunu anlatan Ilıcak, "Bunlar polis değil, kamu görevlisi değil, özel firmalardan kiralanan insanlar. Kendileri görev yaptığını zannediyor. Özel meskene tecavüz söz konusu." dedi.

Güvenlikçiler, Nazlı Ilıcak ile Melek İpek arasına set ördü. Uzun süre İpek ve Ilıcak'ın bir araya gelmesini engellediler. 

'Kayyım' Melek İpek'i evine hapsetti

Ilıcak, "Şuradaki zulme bakın. Zulme karşı direnmek her vatandaşın görevidir. Burada haneye bir tecavüz var, misafirliğe geldim. Burası Melek İpek'in evi. Devletin evi falan değil. Bir ziyareti engelleme sebebini merak ediyorum. Yarım saat ziyaret edip çıkacağım. Melek hanımı eve alıyor. Ziyaretçi kabul etmiyor. Haneye tecavüz var polis müdahale edemiyor." ifadelerini kullandı.






<< Önceki Haber Böylesi ne görüldü ne duyuldu! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER