Melikşah'ın Play Off ümidi var
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazartesi, Ocak 25 2016
Türkiye Basketbol Ligi'nin ilk yarısını 12. sırada tamamlayan Melikşah Üniversitesi’nde tek hedef lig sonunda play off’lara kalmak.

Türkiye Basketbol Ligi'nin ilk yarısını 6 galibiyet, 11 mağlubiyet ve topladığı 23 puanla 12. sırada tamamlayan Melikşah Üniversitesi’nde tek hedef lig sonunda play off’lara kalmak. Ligin ilk yarısındaki performanslarını değerlendiren Melikşah Üniversitesi Baş Antrenörü Halil Atlı takım olarak ilk yarıda istedikleri hedefleri yakalayamadıklarını söyledi.
Halil Atlı, yaptığı değerlendirmede, "Oyuncularım ligin ilk yarısında iyi reaksiyon vermeye çalıştılar. İyi mücadele ettiler. Bazı maçları istemediğimiz şekilde kaybettik. Kazanmamız gerekip kaybettiğimiz çok maç oldu. Ben ikinci yarıda bu maçları kazanacağımızı düşünüyorum. Ligin son iki haftasındaki Pertevniyal ve Gelişim Koleji maçlarını son periyoda kadar üstün götürdük ama son anda kaybettik." diye konuştu.
Lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştıklarını söyleyen Atlı, "Eksikliklerimizi gidermeye çalışıyoruz. Gerekli noktalara yapılacak olan transferlerle ligde daha iyi noktalara geleceğimizi düşünüyorum. Yeni oyuncularımızın enerjisiyle ve mevcut oyuncularımızın tutumuyla birlikte bizimde onlara desteğimizle beraber yine play off’a kalacağımızı düşünüyorum. Tabi bu kolay olmayacak. İşimiz zor. Bu sene 17-18 galibiyet alan takımların play off potasına gireceğini düşünüyorum. Belki üçlü averajlar belki dörtlü averajlar devreye girecek. Bizim hedefimizde bu 17 galibiyeti yakalamak olacak. Bunu da yapacak potansiyelimizin, gücümüzün olduğunun farkındayım. Bu doğrultuda gerekli hazırlıklarımızı ve çalışmalarımızı yapıp istediğimiz hedefe ulaşacağımızı düşünüyorum." dedi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Başsavcılıktan Sadettin Saran'ın ikinci testi hakkında açıklama2.Almanya kara kara düşünüyor: 120 bin kamyon/TIR şoförü açığı var!3.Erden Timur tutuklandı!4.Ünlülere uyuşturucu operasyonu: Habertürk eski GYY Veyis Ateş tutuklandı5.M. Ertuğrul İncekul'dan yeni kitap: Tutsak Zamanlar
6.İBB İtfaiye Daire Başkanı Remzi Albayrak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı7.Türk askeri Gazze'ye gidecek mi? Trump: Netanyahu ile Türkiye’yi görüşeceğiz8.Erden Timur için tutuklama talebi9.Kenya’da gözaltına alınan eğitimci Mustafa Güngör, günler sonra serbest bırakıldı10.Trump'tan F-35 mesajı: 'Türkiye'ye satabiliriz'

ABDULLAH AYMAZ

ORHAN KESKİN

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ÇOK OKUNAN HABERLER







