Melo, Galatasaray'ı takibi bıraktı

Melo, sosyal medya hesabı twitter'da takım arkadaşlarını takip etmeyi bıraktı.

Melo, Galatasaray'ı takibi bıraktı

Galatasaray'ın Brezilyalı süperstarı Felipe Melo geçtiğimiz günlerde yaptığı ayrılık açıklamasının ardından bugün de herkesi şaşırtan hamleler yaptı. 'Pitbull' lakaplı yıldız oyuncu bugün kendine ait twitter hesabından Galatasaray'ın resmi hesabını ve Sarı-Kırmızılı oyuncuları takip etmeyi bıraktı.

Melo, Wesley Sneijder, Aurelien Chedjou ve Fernando Muslera gibi yabancılar başta olmak üzere Galatasaray'da forma giyen ve sosyal medyayı aktif kullanan oyuncuların birçoğunu twitter'dan takip ediyordu. Brezilyalı orta saha oyuncusu benzer bir sürprizi instagram hesabında da yaptı. Melo Galatasaray'dan sadece Abdurrahim Albayrak ve vatandaşı Alex Telles'i takipte kaldı. 

Melo'nun listesinde kendisini bir süredir ısrarla transfer etmek istediği bilinen İnter'in Teknik Direktörü Roberto Mancini ise kaldı. Melo'nun bu hamlesinin ardından İtalya'dan flaş haberler gelmeye başladı. İnter kulübüne yakın kaynaklar, Melo'nun önümüzdeki yıl İnter'in formasını giyeceğini ileri sürdü.

Galatasaray cephesinin Felipe Melo'nun tavrı sonrası ne yapacağı merak konusu olurken, yönetimin de ayrılık fikrine sıcak baktığı ortaya çıktı. Dursun Özbek ve ekibinin, Brezilyalı yıldızın ayrılmakta ısrarcı olması halinde kendisini takımda tutmak için hamle yapmayacağı ileri sürülüyor.

1 yıllık ücretini getirirse...

Peki Galatasaray'la 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Felipe Melo'nun ayrılma ihtimali var mı? FIFA kurallarına göre yöntem belli. 29 yaşını doldurmuş futbolcuların kulüpleriyle kontratlarının bitimine 1 yıl kalmışsa yeni bir transfer yapması mümkün. 

Melo halen Galatasaray'dan yıllık 3.1 milyon Euro ücret kazanıyor. Brezilyalı bu miktarı bonservis bedeli olarak getirdiği takdirde serbest kalıyor ve bir başka takıma transfer olabiliyor. Olası bir transfer halinde Galatasaray'ın kasasına 3.1 milyon Euro'luk bu miktarı girmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Ayrılık imasında bulunmuştu

Felipe Melo geçtiğimiz günlerde Brezilya basınına yaptığı açıklamada da ayrılabileceği imasında bulunmuştu. İşte o açıklama:
"İlk geldiğimde hedefim büyük ve önemli başarılara imza atmaktı. Şu zamana kadar da Galatasaray formasıyla birçok başarıya imza attığımı, hemen hemen her başarıya imza attığımı, her kupayı kazandığımı düşünüyorum. Belki de artık Türkiye’deki zamanımın yavaş yavaş sonuna geliyorumdur ama şu an için kesin bir şey söyleyemem. Bunu tamamen Tanrı biliyor."

Tekrar takibe aldı

Felipe Melo, sosyal medya hesaplarında yaptığı bu hamlelerin haberleştirilmesi üzerine yeni bir hamle daha yaptı. Brezilyalı futbolcu, twitter hesabından Galatasaray'ın resmi hesabını tekrar takip etmeye başladı.
<< Önceki Haber Melo, Galatasaray'ı takibi bıraktı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER