Melo'nun menajeri Florya'ya çağırıldı

Ayrılık mesajları veren Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Felipe Melo'nun menajeri İstanbul'a çağırıldı

Melo'nun menajeri Florya'ya çağırıldı

İtalya ve İspanya’dan teklifler aldığını söyleyerek gitmek istediği haberini gönderen Felipe Melo’nun menajeri, bonservis pazarlığı için Florya’ya çağrıldı.

Galatasaray’da çok mutluyum ve kalmak istiyorum” diyen Wesley Sneijder’ın menajeri Guido Albers de yeni mukavele imzalamak için İstanbul’a davet edildi. Felipe Melo’yu Juventus’tan geldiği rakam olan 3 milyon 750 bin Euro bonservis bedeli ile satmayı düşünen yönetimin yeni mukavele imzalamayı düşünmediği öğrenildi. 

Melo, nisan ayında ‘önümü görmek istiyorum’ diyerek sözleşme uzatma isteğini yönetime bildirmişti. Mukavele yenilenmeyince, sürekli ayrılık mesajları vermeye başlamıştı. Brezilyalı ön libero, FIFA kuralları gereği önümüzdeki yıl alacağı olan 3,1 milyon Euro garanti ücreti getirmesi halinde de serbest kalabilecek.

3 YIL İÇİN 15 MİLYON EURO ÖDENECEK 

Dursun Özbek yönetimi, takımın süperstarı Wesley Sneijder ile 2 ya da 3 yıllık yeni mukavele imzalamayı planlıyor. İmza parası artı maç başları ile birlikte ortalama yılda net 5 milyon Euro kazanan Hollandalı oyuncu ile aynı şartlarda sözleşme imzalanması bekleniyor.
<< Önceki Haber Melo'nun menajeri Florya'ya çağırıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER