'Merak etmeyin tanıkların gizli değil gerçek olduğu bir mahkeme var'

Şike davasında rekor bir ceza verilen Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca'nın eşi Şule Karaca karara tepki gösterdi

SHABER3.COM

Silivri Cezaevi'nde bulunan Hidayet Karaca'nın eşi Şule Karaca, eşinin Şike davasından 1406 yıl ceza olmasına tepki gösterdi: Eşim hangi saikle şike yapmaya karar vermiştir. Hayatı didik didik edilmiş birinin hangi telefon görüşmesi hangi para transferi bulunmuştur.

Silivri Cezaevinde bulunan Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca’nın eşi Şule Karaca, eşinin Şike davasından 1406 yıl ceza almasına tepki göstererek, “Eşim olmayan bir toplantıdan ve tutuksuz yargılandığı bir davadan beraat beklerken gelinen nokta korkunçtur” dedi.

Şule Karaca, Şike Davası’nda eşi Hidayet Karaca’ya 1406 yıl hapis cezası verilmesine tepki gösterdi.

Karaca, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

“Yıl 2021 bir faniye verilen ceza 1406. Eşim Hidayet Karaca 7 yıldır Silivri de hücrede. İsmiyle müsemma hayatında doğruluktan hiç milim şaşmamış bir insan. Doğuştan hem kendim, eşim ve ailelerimiz Fenerbahçeli. Babamız cami cemaatini bir tek Fener maçı olunca terk eder. Küçük radyosuna kulağına dayar dinlerdi.

Eşim hangi saikle şike yapmaya karar vermiştir. Hayatı didik didik edilmiş birinin hangi telefon görüşmesi hangi para transferi bulunmuştur. Eşim olmayan bir toplantıdan ve tutuksuz yargılandığı bir davadan beraat beklerken gelinen nokta korkunçtur.

Mahkeme başkanından Hidayet Bey mutmain oldum demiş ve karar aşamasında mahkeme başkanı değişmiştir. Eşim kim ki şike yaptıysa böyle bir toplantı yapıp karar alanlar varsa, Allah belasını versin demiştir. Neticede tanıkların gizli değil gerçek olduğu bir mahkemeyi Kübra hepimizi beklemekte. Zaman ve zemin şunu iliklerimize kadar hissettirdi ki: ‘Cennet ucuz değil cehennem dahi lüzumsuz değil.”
İşte Şule Karaca'nın mesajları 

<< Önceki Haber 'Merak etmeyin tanıkların gizli değil gerçek olduğu... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER