Merakla beklenen belde seçimi sonuçları açıklandı
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Pazar, Haziran 6 2021
Köy statüsü verildikten sonra itiraz üzerine tekrar belde yapılan Afyonkarahisar'daki Güney'de belediye başkanlığı seçimi yapıldı. Açıklanan sonuçlara göre seçimi 1021 oy alan AKP adayı kazandı.
Köy statüsü verildikten sonra itiraz üzerine tekrar belde yapılan Afyonkarahisar'daki Güney'de belediye başkanlığı seçimi yapıldı.
Yapılan seçimde AKP'nin adayı Erol Karabacak 1021 oyla belediye başkanı seçilirken diğer partilerin aldıkları oy oranları ise şöyle:
AKP 1021
BBP: 504
CHP: 29
İYİ Parti: 23
Gelecek Partisi: 17
Yeniden Refah Partisi: 7
Saadet Partisi: 4
TKP: 1
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Rezan Epözdemir, Terim'e neden 5 buçuk milyon TL transfer etti?2.14 yıl sonra yeni operasyon kararı!3.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkmadı! ”Bu karar, Saran’ın değil, Fenerbahçe’nin gücüdür”4.'Ukrayna'daki savaş 90 gün içinde sona erebilir!'5.MHP'li Yıldız'ın kapsam dışı kalanlar 'sabretsinler' çıkışı siyasiler için de bir anlam taşıyor mu?

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







