Meral Akşener de Kaz Dağları'na gidiyor...
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Çarşamba, Ağustos 7 2019
Kaz Dağları'nda altın arama faaliyetlerine karşı başlatılan ve hâlâ devam eden Su ve Vicdan Nöbeti'ne İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener de katılacak.
Türkiye'nin oksijen depolarından Kaz Dağları'nda altın arama faaliyetlerine karşı başlatılan ve hâlâ devam eden Su ve Vicdan Nöbeti'ne yarın (8 Ağustos 2019) 13:00'da İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener de katılacak.
Doğa ve yaşam için başlatılan nöbette bulunan binlerce kişi, çadır kurdu; nöbet alanından ayrılmıyor.
Çadırların önüne açılan pankartlardan bazıları şöyle: "Çan termik istemiyoruz", "Kaz Dağları can çekişiyor", "Lapseki'nin altınıdır kiraz"
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Apple'da devrim gibi halme!2.Cami cemaati şokta: 'Cuma namazı sonrası domuz etiyle kavurma dağıtıldı' iddiası3.O ülkeden Halep'te Kürtlere yönelik saldırıları kınama!4.ABD'yi karıştıran olay: Minneapolis'te göçmenlik dairesi bir kadını öldürdü5.AKP'liler Hakim gelinlerini dövdü savcılık dosyaya işlem yapmak istemedi!

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN
ÇOK OKUNAN HABERLER







